reklama

Kto po in vitro?

Jutro mam ponownie badania (ostatnio spadła mi beta, jeden zarodek obumarł, a drugi ponoć za wolno się rozwija). To był jeden z najgorszych tygodni w moim życiu.
Cieszę się, że chociaż jutro będę wiedziała na czym stoję i chyba każda informacja będzie lepsza niż ta niewiedza.

Mimo wszystko nie staciłam nadzieji i proszę Was trzymajcie kciuki 🙏
Będę trzymała kochanie, wierzę w to, że będzie dobrze 😘 na którą masz lekarza?

reklama
Niestety dziewczyny, wynik bety po 15 dniu od transferu - negatywny. Przeczucie było prawdziwie. Leki i wszystko odstawione. Wizyta i wszelkie informacje dopiero przy wizycie w sierpniu.
Trzeba to przełknąć, głowa do góry i lecimy dalej.
Dla wszystkich powodzenia i szczęścia. Oby Wam się.
Pozdrawiam
Przykro mi. Będę trzymać kciuki, żeby kolejny raz był już tym ostatnim ❤️

@mala_Mi 80 sorki za jakość ale musiałam zrobić zdjęcie telefonu 🙈 tzn. innym telefonem zrobiłam zdjęcie ale tam mi coś net szwankuje więc musiałam drugim przesłać ... Takie miałam leki ...
Kuźwa nie ogarnęłam że mogłam wysłać zdjęcie poprzez Bluetooth 🤦 chyba na mnie już jednak pora 🙈

Załączniki

• 16269858325887040450483936679273.jpg
    16269858325887040450483936679273.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 66
Jutro mam ponownie badania (ostatnio spadła mi beta, jeden zarodek obumarł, a drugi ponoć za wolno się rozwija). To był jeden z najgorszych tygodni w moim życiu.
Cieszę się, że chociaż jutro będę wiedziała na czym stoję i chyba każda informacja będzie lepsza niż ta niewiedza.

Mimo wszystko nie staciłam nadzieji i proszę Was trzymajcie kciuki 🙏
Trzymam bardzo mocno ✊✊✊
Powodzenia jutro ❤

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry