reklama

Kto po in vitro?

Małgosiaka, aa to Ty miałas na myśli ból głowy wcześniej, od leków wyciszających i stymulujących a ja zgłupiałam że bierzesz je teraz po transferze

reklama
malgosiaka
super wiec trzymam kciuki za jutro :))) bedzie ok. a jak juz dwie kreseczki wyszly na tesciku to musi byc ok :)))

jak Was tak czytam to az zazdroszcze ze Wy juz po transferach, bo mnie cos zaczal sie czas dluzyc :(((( pozdrawiam

Jutro mam transfer. Wszystko albo nic bo rozwijają się tylko dwa zarodki. Podajemy dwa i nic nie zostanie na ewentualne crio. Trzymajcie dziewczyny kciuki i wysyłajcie pozytywne myślokształty. My jesteśmy na granicy wytrzymałości....

WYNIK HCG-beta ilościowo: 83,50 w 8dpt

Jestem przeszczesliwa ale oczywiscie caly czas sie boje i tak skromnie sie pod nosem usmiecham..Nie moge w to wszystko uwierzyc!!!!!!!!!!!!!! Zrobie bete w sobote jeszcze i progesteron!!!! W przyszłą środę moj lekarz kazał mi się pokazać!!! :) Buziaki i trzymam za was wszystkie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Malgosiaka tak sie ciesze :)) serdecznie gratuluje i zdrówka życzę Tobie i Maleństwu:))!!!!!
Myszelinko trzymam mocno kciukaski za transwer

Ja jestem po piątkowej wizycie w VL , plan jest taki: mamy długi protokół, w czwartek w 21 dc mam usg i najprawdopodobniej dostanę 3,75mg Diphereliny na wyciszenie i od października ruszamy:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry