Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jutro mam transfer. Wszystko albo nic bo rozwijają się tylko dwa zarodki. Podajemy dwa i nic nie zostanie na ewentualne crio. Trzymajcie dziewczyny kciuki i wysyłajcie pozytywne myślokształty. My jesteśmy na granicy wytrzymałości....
Myszelina trzymam kciuki za transfer będzie dobrze.
anja wychodzi na to że transfer miałyśmy w ten sam dzień też jestem 2dpt.
Malgosiaka trzymam kciuki za wysoką bete.
malgosiaka trzymam kciuki za wysoką betkę Daj znać jaki wyniczek.
Myszelina będzie dobrze tylko się nie stresuj i nie myśl o tym, że nie masz mrozaków. Myśl poztywnie i się relaksuj Trzymam mocno za Ciebie kciuki. Powodzenia
Jestem przeszczesliwa ale oczywiscie caly czas sie boje i tak skromnie sie pod nosem usmiecham..Nie moge w to wszystko uwierzyc!!!!!!!!!!!!!! Zrobie bete w sobote jeszcze i progesteron!!!! W przyszłą środę moj lekarz kazał mi się pokazać!!! Buziaki i trzymam za was wszystkie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Malgosiaka tak sie ciesze ) serdecznie gratuluje i zdrówka życzę Tobie i Maleństwu)!!!!! Myszelinko trzymam mocno kciukaski za transwer
Ja jestem po piątkowej wizycie w VL , plan jest taki: mamy długi protokół, w czwartek w 21 dc mam usg i najprawdopodobniej dostanę 3,75mg Diphereliny na wyciszenie i od października ruszamy