@Pchełka216 wszystkiego co najpiękniejsze [emoji3590]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kiedyś tylko komórki nk i coś tam jeszcze ale nic nie pokazało . Teraz napewno zbadamy . Mam fajna lekarkę która wysyła do Pasnika , u niej robi się badania i jak coś grubszego to wysyła dalejA badalaś immunologie?
Lepiej nie mieć pomalowanych paznokciHej, czy do punkcji można mieć hybrydy?
Evela tak strasznie mi przykro, przytulam mocnoJa już dziewczyny mam wynik, niestety beta tylko 1.2, dzis jest 6dpt 5 dniowej blastocysty wiec nie udało się [emoji853]
Przegrywam ta nierówna walkę po raz kolejny [emoji2368] ehhhh...
4 razy byłam w ciąży naturalnej i raz po poprzednim transferze. Wszystkie ciążę poronione. To był mój drugi transfer.A który to jest Twój transfer? Udało Ci się być już w ciąży?
Ja mam, podjęzykową, dostałam od niej mega zgagi i mam dużo opakowań.Ma ktoś na sprzedaż luteinę ?![]()
CudnyDziewczyny , w niedzielę zwolniłam brzuszekprzyszedł na świat nasz mały Leoś
.
Zobacz załącznik 1298740
Kurcze...tyle poronień4 razy byłam w ciąży naturalnej i raz po poprzednim transferze. Wszystkie ciążę poronione. To był mój drugi transfer.