4 razy byłam w ciąży naturalnej i raz po poprzednim transferze. Wszystkie ciążę poronione. To był mój drugi transfer.
Strasznie jest mi przykro kochana
Trzymaj się jakoś... Tule mocno
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
4 razy byłam w ciąży naturalnej i raz po poprzednim transferze. Wszystkie ciążę poronione. To był mój drugi transfer.
Dziewczyny , w niedzielę zwolniłam brzuszek [emoji3531][emoji3531][emoji3531] przyszedł na świat nasz mały Leoś [emoji3531][emoji3531].
Zobacz załącznik 1298740
Gratulacje! Oby teraz przyrost był prawidłowy[emoji108][emoji110] ja 8 dpt miałam 196, ale miałam podany tylko jeden zarodek [emoji18]Dziewczyny mam wyniki...moja beta 10 dpt 183 [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]Chyba dużo za dużo. Czy to znaczy, że możliwe że zainplantowały dwa zarodki?Miałam podane dwa jeden 8A a drugi 6B....lekarz mówił, że gorszej jakości....czy ktoś mi może napisać co to znaczy że jest gorszy ( w jaki sposób?)
Trzydniowy zarodek powinien mieć między 6 a 8 komórek, B oznacza że miał trochę większą fragmentację ale raczej nie był słaby [emoji846][emoji846]Dziewczyny mam wyniki...moja beta 10 dpt 183 [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]Chyba dużo za dużo. Czy to znaczy, że możliwe że zainplantowały dwa zarodki?Miałam podane dwa jeden 8A a drugi 6B....lekarz mówił, że gorszej jakości....czy ktoś mi może napisać co to znaczy że jest gorszy ( w jaki sposób?)
A co to znaczy fragmentacjaTrzydniowy zarodek powinien mieć między 6 a 8 komórek, B oznacza że miał trochę większą fragmentację ale raczej nie był słaby [emoji846][emoji846]
GratulacjeDziewczyny mam wyniki...moja beta 10 dpt 183Chyba dużo za dużo. Czy to znaczy, że możliwe że zainplantowały dwa zarodki?Miałam podane dwa jeden 8A a drugi 6B....lekarz mówił, że gorszej jakości....czy ktoś mi może napisać co to znaczy że jest gorszy ( w jaki sposób?)
SuperDziewczyny mam wyniki...moja beta 10 dpt 183Chyba dużo za dużo. Czy to znaczy, że możliwe że zainplantowały dwa zarodki?Miałam podane dwa jeden 8A a drugi 6B....lekarz mówił, że gorszej jakości....czy ktoś mi może napisać co to znaczy że jest gorszy ( w jaki sposób?)
Mi powiedzieli żeby z jednego paznokcia zdjąć..Hej, czy do punkcji można mieć hybrydy?
Ja w 9dpt miałam betę 161.37 a miałam podany jeden zarodekDziewczyny mam wyniki...moja beta 10 dpt 183Chyba dużo za dużo. Czy to znaczy, że możliwe że zainplantowały dwa zarodki?Miałam podane dwa jeden 8A a drugi 6B....lekarz mówił, że gorszej jakości....czy ktoś mi może napisać co to znaczy że jest gorszy ( w jaki sposób?)