Riddikulus
Fanka BB :)
Hej. Ja juz w domu. Wyszłam bez żadnej informacji. Nawet czy mam szwy do zdjęcia czy rozpuszczalne. No nic. Czekam aż się zrośnie. Na razie boli wiec leżę na kanapie.
A co tam u was?
A co tam u was?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W ten poniedziałekNo widzisz,a ty kiedy masz transfer?
Odpoczywaj Słońce.Hej. Ja juz w domu. Wyszłam bez żadnej informacji. Nawet czy mam szwy do zdjęcia czy rozpuszczalne. No nic. Czekam aż się zrośnie. Na razie boli wiec leżę na kanapie.
A co tam u was?
To super,bardzo się cieszę,trzymam mocno kciuki,żeby się udałoW ten poniedziałekczyli tydzień przed Tobą
innej opcji nie ma
![]()
Teraz dużo odpoczywaj kochana,straszne,że nikt nic nie powiedział,jakie masz szwy i w ogóle.Hej. Ja juz w domu. Wyszłam bez żadnej informacji. Nawet czy mam szwy do zdjęcia czy rozpuszczalne. No nic. Czekam aż się zrośnie. Na razie boli wiec leżę na kanapie.
A co tam u was?
Mam nadzieję, że ból szybko minie. Oszczędzaj się i szybko wracaj do zdrowiaHej. Ja juz w domu. Wyszłam bez żadnej informacji. Nawet czy mam szwy do zdjęcia czy rozpuszczalne. No nic. Czekam aż się zrośnie. Na razie boli wiec leżę na kanapie.
A co tam u was?
Nadzwyczaj spokojnaJa miałam transfer na cyklu sztucznym i powiem szczerze, że też źle się czułam. Teraz tylko heparyna będziebo u mnie to mus. No i ovitrelle w dniu transferu.
Aaaa @eij a Ty wiesz kiedy już beta będzie tą bez wspomagaczy? Boje się że w 6 dpt to może być za szybko. Człowiek się ucieszy że coś jest a może być
@Ruda08 a Ty jak się czujesz?
Lekarz mówił mi że 10 dpt będzie już wiarygodnaJa miałam transfer na cyklu sztucznym i powiem szczerze, że też źle się czułam. Teraz tylko heparyna będziebo u mnie to mus. No i ovitrelle w dniu transferu.
Aaaa @eij a Ty wiesz kiedy już beta będzie tą bez wspomagaczy? Boje się że w 6 dpt to może być za szybko. Człowiek się ucieszy że coś jest a może być![]()
@Ruda08 a Ty jak się czujesz?
W 12tc się schodzi z dawek proga i odstawia zazwyczaj, można utrzymać dopochwowo później jeśli są twardnienia brzucha. Myślę że u Ciebie to nie jest raczej od proga, on też jest przez kosmowke wytwarzany. Możesz poprosić lekarza żeby Ci zmienił tylko na dopochwowy jeśli myślisz że problemy z żołądkiem są od niego, może coś to pomożeDziewczyny kiedy lekarz odstawił Wam proga po udanym transferze? Pomocynie wyrabiam już z bólem żołądka i brakiem apetytu, tak się źle czuje jak nigdy
wydaje mi się, że to przez proga... Bo cały czas biorę 900 mg
![]()