Twoje szczęście jest już z toba do końca życia ,bardzo się cieszę, Nie puszczaj ,trzymaj go bardzo mocno,To są cudowne przeżycia.Nie puszczę!!!Ponoć jest piękny i na mnie już czeka
Całym sercem go kocham.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Twoje szczęście jest już z toba do końca życia ,bardzo się cieszę, Nie puszczaj ,trzymaj go bardzo mocno,To są cudowne przeżycia.Nie puszczę!!!Ponoć jest piękny i na mnie już czeka
Całym sercem go kocham.
Uf jest jak być powinnoDziewczyny, kuwa, przepraszam że od razu nie napisałam.
Wróciliśmy z wielkiego miasta ok 14-tej i od razu pojechałam do siostry na ploty. A wy się ty przecież martwicie
U mnie na razie wszystko w porządku. Z dzieciem lepiej niż że mną
. Baba dwa razy mierzyła mi po USG tętno żeby do karty wpisać i ciągle było wysokie ze stresu
Marianka, Celinka lub Janinka ma 3,78cm i tętno 167. Mam dziś wg okresu 10+1 a wg wielkosci dziecia 10+5. Baba mówi że jest wszystko pięknie. Widziałam rączki i nóżki, ja pierdziulę. Ale to są przeżycia. Zdrowasiek odklepalam miliony ale dały efekt
. Jessssui, żeby to dziecię ze mną zostało
Mam jakieś bakterie w moczu i zrobiłam dziś posiew
Mam też za wysoką glukozę i mam iść zrobić badanie. A ja sobie dziś kupiłam na jutro na drogę 3 babeczki wedla z biedry. Jadlyscie? Niebo w gębie
![]()
Ale się cieszęMaleńka , tez w sumie mam wiadomości nowe ale najpierw wydzwaniałam do najbliższych
No i po prenatalnych zrobiliśmy dodatkowo Nifty - dla pewnościNo i z ciekawości
Iiii ….. tak wady wyszly jakieś 1 do miliarda coś tam wiec ideolo i jesteśmy dużo dużo spokojniejsi
ale największa niespodzianką jest to ze
Na 100 proc będzie chłopczyk
A lekarz wskazywał bardziej na dziewczynkę![]()
Ja bóle okresowe miałam i mam do teraz od samego transferu także uważam, że spokojnie kochana to dobry objaw, to samo mówił mój lekarz z klinikiDziewczyny.. Ja bardziej Was podczytuje.. za bardzo się nie udzielam Ale przeżywam z wami wszystkie wzloty i upadki.. Ja mam taki upadek dzisiaj. Jestem 3dpt moruli... praktycznie od samego początku ćmi mnie brzuch jak na okres.. I mam poczucie że mój brzuch jest dziwnie twardy. Do tego duży stres dziś i wczoraj..to mój pierwszy raz. Pobrali mi 7 komórek. 4 się zaplodnily... tylko 1 przetrwała do transferu..
Bardzo Ci dziekuje za odpowiedź.. tak czytam i sobie poplakuje, jak parę słów może kojąco wpłynąć na samopoczucie.. dziękuję ❤Ja bóle okresowe miałam i mam do teraz od samego transferu także uważam, że spokojnie kochana to dobry objaw, to samo mówił mój lekarz z klinikibierz nospe to pomaga a ja miałam brać przed i po transferze a dokładnie od dnia transferu. A co do stresu... Ja przeplakalam raz pół nocy z 2 dni po transferze bo mi się szyjka macicy wydała miękka albo twarda już nie pamiętam ale nie taka jak niby miała być i stwierdziłam że wszystko skończone a później do samego testowania chodziłam z bólem brzucha tzn żołądka od stresu, spokojnie bądź dobrej myśli kochana, zobaczysz będzie cudownie
![]()
Nospa i magnez. Powinno być lepiejDziewczyny.. Ja bardziej Was podczytuje.. za bardzo się nie udzielam Ale przeżywam z wami wszystkie wzloty i upadki.. Ja mam taki upadek dzisiaj. Jestem 3dpt moruli... praktycznie od samego początku ćmi mnie brzuch jak na okres.. I mam poczucie że mój brzuch jest dziwnie twardy. Do tego duży stres dziś i wczoraj..to mój pierwszy raz. Pobrali mi 7 komórek. 4 się zaplodnily... tylko 1 przetrwała do transferu..
HahahaZupełnie normalnienie wiem czy to dobrze czy źle, jajko zniosę do tej drugiej weryfikacji
a Ty jak tam? Wypoczywasz po transferze?
![]()
Ja bym szła jużAaaaa weź, u mnie to już się zaczyna![]()
. W kółko - udało się, nie udało się ..
zwariować można. Do wczoraj wieczorem było dobrze. A teraz mam już stany depresyjne
Tak więc u mnie 6 dpt. Tak wiem, mogę iść na betę. Ale wole mieć czarno na białym
A Ty chyba też teraz czekasz do 10 dpt ?
@fredka84 nie stresuj nas !!!!! Do tablicy![]()