fredka84
Fanka BB :)
A jak sobie radzisz? Wszystko w porządku?Hej.ja tez na nogach.Mala nie chce spac.usypiam na jednej rece a druga pisze-musialam wejsc o sie dowiedziec jak u Ciebie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jak sobie radzisz? Wszystko w porządku?Hej.ja tez na nogach.Mala nie chce spac.usypiam na jednej rece a druga pisze-musialam wejsc o sie dowiedziec jak u Ciebie
Na doszczepienie do Łodzi. Normalnie wyprawa w wielki światW gdzie to się rodzinka wybiera co?![]()
Powiem Ci, że to już chyba jest miłość jak jego jad w siebie weźmieszNa doszczepienie do Łodzi. Normalnie wyprawa w wielki świat. Mamy 380km w jedną stronę. Najpierw pobierają od Placka krew, potem ok 6 godzin czekania aż odwiruja jad i dopiero mi go wstrzykną. Wymyśliłam że pojedziemy do zoo. Kuwa, napewno będę tam płakać
![]()
Niezla wyprawa a czas oczekiwania jeszcze lepszy... Weź Placka na zakupy do ManufakturyNa doszczepienie do Łodzi. Normalnie wyprawa w wielki świat. Mamy 380km w jedną stronę. Najpierw pobierają od Placka krew, potem ok 6 godzin czekania aż odwiruja jad i dopiero mi go wstrzykną. Wymyśliłam że pojedziemy do zoo. Kuwa, napewno będę tam płakać
![]()
Oprocz tego ze Misia ciagle zakatarzona i nie wiem czy szczepienia beda bp maja byc w czwartek.Niunia usnela na mojej klatca i od ponad godziny tak spi.Chce mi sie siku ale jeszcze wytrzymamA jak sobie radzisz? Wszystko w porządku?
Jedz i zobacz jak na żywo wyglądają pawiany- bo. Narazie to tylko non stop jakiegoś w telewizji pokazująNa doszczepienie do Łodzi. Normalnie wyprawa w wielki świat. Mamy 380km w jedną stronę. Najpierw pobierają od Placka krew, potem ok 6 godzin czekania aż odwiruja jad i dopiero mi go wstrzykną. Wymyśliłam że pojedziemy do zoo. Kuwa, napewno będę tam płakać
![]()