reklama

Kto po in vitro?

ja w sumie też miałam mały brzuszek ale tak dla spokojnej głowy smarowałam i teraz też będę , tylko jeszcze nie wiem czym , Lewandowska pewnie jakiś smalec z konia by poleciła czy cuś 🤔🤔🤔
Ja mam coś z pharmaceris ale i tak mam rozstępy pod brzuchem 🤨. Przy pierwszej ciąży miałam mały brzuszek przez małowodzie a teraz dość spory bo wód jest dość sporo. Oby po ciąży zrobiły się mniej wyraźne. Zobaczymy jak to będzie.

reklama
A co było powodem iż pierwsza nie udana ? Z tego co wyczytałam to się udało i bliźniaki ?! Jeżeli tak to wielkie gratulacje 🥰
Witaj🤗Nie mam pojęcia dlaczego w marcu się nie powiodło....być może dlatego że przeżyłam silny stres który wówczas nie powinien mieć miejsca w moim życiu ...jednak los tak chciał i wszystkim pokierował że nie skończyło się dobrze ...ale tak na prawdę nie wiem co było przyczyną...równie dobrze mogło coś innego i po prostu tak miało być. Teraz udana aczkolwiek lekarza i pierwsze USG mam 11 sierpnia i jeszcze żyje w niepewności. Miałam podane dwa zarodki ale czy bliźniaki to też nie wiem ale chyba raczej nie....moje przyrosty bety 10 dpt - 183, 12 dpt - 428, 16 dpt - 1713....więc przysroty chyba jak na jedno....jestem bardzo szczęśliwa ale jeszcze wszystko może się wydarzyć. Oczywiście pragnę tego aby było dobrze.

a czemu się zastanawiasz nad tym, czy jest sens? Bo finalnie nie ma implantacji? Myślę, że finalnie to kwestia kasy i tego, czy chcesz transferować w ciemno (zwłaszcza, że masz już biopsję pobraną). No ale kasa słuszna; a jak widać po drugim transferze nie tam może być problem; albo miałaś pecha i były inne wady akurat w tych dwóch, które nie dały się wybadać pgs. A tak w ogóle to po prostu zastanawiaj się nad tym, gdy będziesz już po kolejnym transferze, a nie teraz. Nie ma co za bardzo wybiegać w przyszłość. [emoji8]
Wiesz co, zastanawiam się czy te badanie w ogóle jest przydatne skoro jak widać i te zdrowe zarodki nie zostają.
Wiem, że może być duzo powodów czemu tak się dzieje.

Będę się nad tym zastanawiać jeśli z pozostałej dwójki żadno z nami nie zostanie [emoji2368]

To po tych dwóch będziesz się zastanawiać czy badać, może z tych dwóch będzie parka :-) czytałam ze próbujesz dalej? I dobrze. Może się uda teraz, albo kolejny puzzel do diagnozy. Bo czasem to właśnie te „nieudane” transfery są kluczem do sukcesu. Tule mocno bo pewnie nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak musi być Ci trudno[emoji17]
Tak będę próbować w tym cyklu chociaż powiem Ci, że jakoś tak bez większej nadzieji na powodzenie do tego podchodze [emoji2368] ciekawi mnie co doktor, w ogóle zaproponuje.
Dowiem się za tydzień.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry