Mleczny śluz to nie plamienia kochana, to przez leki, reszta wypływa
Uff dziękuję trochę mi ulżyłoZresztą ja jestem pewna że to reszta luteiny bo nawet konsystencja takiego proszku bardziej niż śluzu [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mleczny śluz to nie plamienia kochana, to przez leki, reszta wypływa
Uff dziękuję trochę mi ulżyłoZresztą ja jestem pewna że to reszta luteiny bo nawet konsystencja takiego proszku bardziej niż śluzu [emoji6]
Zgadza się, ale niby beta poniedziałkowa będzie wyroczniąA w piątek nie masz 2 weryfikacji?
Kurcze wiem co czujeszmusimy dać radę
![]()
A bierzesz nospe albo magnez.Zgadza się, ale niby beta poniedziałkowa będzie wyrocznią![]()
Oj bidula, spróbuj się położyć i odpocząć jeśli jest to możliwe. Okruszek już lepiej? Magnez piję w inceA bierzesz nospe albo magnez.
Ja mam cholernie ciężką noc za sobą. Mój okruszek się męczył. Zwracał. Nie spałam, biegałam, czuwałam. Dziś ledwo żyje i mam spięcia i bóle w macicyjadę na nospie dziś.
Teraz martwię się o dwójkę![]()
Ja magnez mam przeterminowanyOj bidula, spróbuj się położyć i odpocząć jeśli jest to możliwe. Okruszek już lepiej? Magnez piję w incea nospy łykam bo aż tak mnie nie boli, jeszcze....
![]()
Miałam tak samo , spokojnie już i tak nic nie zmieniszDziewczyny, dziś 5 dpt a jajnik zaczyna boleć jak na @wiem że to nic nie znaczy ale kuźwa nie radzę sobie z tymi emocjami..... Taki ból tylko kojarzy mi się z porażką.... A tu jeszcze tyle czasu do poniedziałku
![]()
Po takiej nocce to się nie dziwię. Niech dużo pijeJa magnez mam przeterminowanydziś chciałam łyknąć. Dobrze, że sprawdziłam
Lepiej, ale jeść nie chce.![]()
WiemMiałam tak samo , spokojnie już i tak nic nie zmienisz![]()
Ja do pierwszej bety i tak myślałam że kropek jest ze mną, czy mnie bolało jak na okres czy nie, chociaż parę dni z taką świadomością, no i został na szczęście, także pozytywne nastawienie i głowa do góry trzymamWiempołożyłam się i przeszło.
A no to superuspokoilas mnie
![]()
@eij bóle jajnika są też przy udanym transferze więc mi tutaj nie smutkuj :-) ja mocno wierzę w Twoje okruszki!Dziewczyny, dziś 5 dpt a jajnik zaczyna boleć jak na @wiem że to nic nie znaczy ale kuźwa nie radzę sobie z tymi emocjami..... Taki ból tylko kojarzy mi się z porażką.... A tu jeszcze tyle czasu do poniedziałku
![]()