I jak dzwonili z labo?bo do mnie jeszcze nieJeszcze nie dzwonili, czekanie jest najgorsze
Dzisiaj już jest ok, no spa pomaga, bo wczoraj było słabo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jak dzwonili z labo?bo do mnie jeszcze nieJeszcze nie dzwonili, czekanie jest najgorsze
Dzisiaj już jest ok, no spa pomaga, bo wczoraj było słabo
Ja zadzwoniłam i poprosiłam o kontakt z embriologiem. Oddzwonili i mieliśmy 7 dojrzałych komórek, z czego 5 zapłodniło się prawidłowo, 1 nieprawidłowo, a jednej nie są pewniI jak dzwonili z labo?bo do mnie jeszcze nie![]()
To superr,też mocno trzymam kciuki ,żeby były piekne zarodki u ciebie,i żeby się udałoJa zadzwoniłam i poprosiłam o kontakt z embriologiem. Oddzwonili i mieliśmy 7 dojrzałych komórek, z czego 5 zapłodniło się prawidłowo, 1 nieprawidłowo, a jednej nie są pewni
Trzymam kciuki za Twoje dobre wiadomości [emoji110][emoji110]
Woda kokosowa, malymi lyczkami. Zeby Ci sie nie odwodnil, nie ma nic lepszego.Ja magnez mam przeterminowany [emoji1751] dziś chciałam łyknąć. Dobrze, że sprawdziłam
Lepiej, ale jeść nie chce. [emoji22]
Dzień dobry, chciałam zapytać o lek.Anetę Kozioł też się u niej leczymy, niestety trudno znaleźć jakieś opinie na jej temat.. jest coś, czym chciałabyś się podzielić? Mi wydaję się być sympatyczna, ale małomówna, nie wiem czy mogę pytać,czy moje pytania są głupie.. proszę o pomoc..No gratuluję!!! A właśnie przed chwilą Wiorka prosiła o dowody na 1 udane in vitro![]()
A może skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem? Może ten miał słaby sprzęt?Dziewczyny mam pytanie/prośbę o radę. 3 lipca miałam transfer 5 dniowej blastki z AZ. Na początku beta rosła modelowo chociaż prog spadał ale utrzymywał się na poziomie 30. W pewnym momencie zaczęłam brudzić, plamić, na usg w 5t3 d był maleńki pęcherzyk (za mały jak na ten etap ale gin kazała czekać na rozwój sytuacji). Jestem na metforminie, heparynie, acardzie, thyrozolu, dopegycie i metylowanych wit. We wtorek miałam 2 usg ciąża wewnątrzmaciczna pęcherzyk, echo zarodka 5 mm ale bez serca, ciąża odpowiada 5t6d a u mnie był 7t2d. Gin stwierdziła że niestety nie ma szans na rozwój, mam odstawić leki i czekać na poronienie a jak nie to wywoływanie. Ostatnie 2 przyrosty bety bardzo kiepskie. Tyle że czuję się b. dobrze fizycznie, nie mam żadnych plamień, krwawień, bóli. To moja druga ciąża i ewentualna 2 strata w ciągu roku a mam 40 lat. Czy były tu takie przypadki że ciąża po ivf była młodsza ale nadgoniła czy nie mam na co liczyć...