Kachar
Fanka BB :)
ołłłł jeee takie podejście rozumiem!!!!Kurcze to trzymajcie dziewczyny bo wróciła mi wola walki. Chyba musiałam się otrząsnąć z pierwszych emocji.
Proszę o kciuki za mojego leniwego kropusia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ołłłł jeee takie podejście rozumiem!!!!Kurcze to trzymajcie dziewczyny bo wróciła mi wola walki. Chyba musiałam się otrząsnąć z pierwszych emocji.
i jeszcze tylko dodam że ja 9dpt miałam 6,76 bete i proga 3,33! uwierz w swojego kropkaKurcze to trzymajcie dziewczyny bo wróciła mi wola walki. Chyba musiałam się otrząsnąć z pierwszych emocji.
Poważnie?i jeszcze tylko dodam że ja 9dpt miałam 6,76 bete i proga 3,33! uwierz w swojego kropka![]()
Kłucie jajnika dobrze wróżyCzuję się dobrze, chociaż dzisiaj lekko kłuje mnie prawy jajnik
Dostałam też telefon z kliniki i udało się zamrozić blastocystę 4.2.1
A jak u Ciebie? Dzwonili?
Nie pomyślałam, serio tak było, dziewczyny pisały mi że może być biochemiczna ale ja wierzyłam w niego , 11 dnia już było ok 30 beta i potem już wiadomoPoważnie?Czemu wcześniej nie pisałaś mi tego
![]()
Transfer wypadnie w 19 dniu cyklu A dziś endometrium było 11mm i nie wiem czy do transferu nie będzie już za duże? Ja osobiście wolała bym transfer w 18 DC ale u nas w niedzielę nie ma transferów [emoji1745]Kochana który to będzie Twój dzień cyklu ?
Trzymam mocne kciuki za twojego kropusia,ja w 6 dpt miałam bete 23 i była ciąża.Kurcze to trzymajcie dziewczyny bo wróciła mi wola walki. Chyba musiałam się otrząsnąć z pierwszych emocji.
Łooo Pani?? 18??? To jedziemy na podobnym wózku