Vinszka
Fanka BB :)
A ja za Twojego walecznego.Trzymam mocne kciuki za twojego kropusia,ja w 6 dpt miałam bete 23 i była ciąża.
Ja w 6 dpt miałam raz 24 a za drugim razem 21. Śpią obok mnie teraz. Zobaczymy co z leniwym Szymkiem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja za Twojego walecznego.Trzymam mocne kciuki za twojego kropusia,ja w 6 dpt miałam bete 23 i była ciąża.
Łooo Pani?? 18??? To jedziemy na podobnym wózku
Walczymy. Za dwa dni powtórka.
Tego nie wiem. To taka duża zagadka jest. U mnie nie ma opcji na mrożenie albo podanie w 3 dobie bo to niby lepiej rokuje. Większe szanse. Znam przypadki gdzie zarodki nie dotrwały do 5 doby ale przy kolejnej stymulacji podawane były w 3 dobie i ot potrafiły być bliźniaki.Dziewczyny wychodzi na to,,że gdybym miała transfer w 3 dobie,to mógłby być 1 z3 zatrzymanych zarodków,to chyba jednak dobrze zrobiłam,żeby czekać do 5 doby...
Dokładnie, ja tam specjalista nie jestem ale tak jak dziewczyny wcześniej pisały że beta dwucyfrowa to raczej nie zastrzykNiech będzie leniwy ile i jak chce ważne że jest i ma zostać [emoji3590]a 16 to nie zero kobieto [emoji8][emoji3590]
Nasze 0 morfologia i 99 wady
Pewno twoja Beta spotkala sie z resztkami Ovitrelle i taki to dalo wynik.Ale jak ktos jest niecierpliwy to dostaje po łapkach za kareKurcze to trzymajcie dziewczyny bo wróciła mi wola walki. Chyba musiałam się otrząsnąć z pierwszych emocji.
Proszę o kciuki za mojego leniwego kropusia![]()
Ja w 3 dobie miałam 8 blastomerowDziewczyny a któraś z was moze wie,czy 11 blastomerów w 3 dobie jest ok?bo chyba hodowano go do 5 doby ,bo zamrożono .Czytałam,że ok 8 blastomerów jest w 3 dobie![]()
No widzisz,8 jest ok,ale więcej?Znowu ogarnęła mnie chyba panika,że coś z zarodkiem...moze być nie takJa w 3 dobie miałam 8 blastomerow
Transfer wypadnie w 19 dniu cyklu A dziś endometrium było 11mm i nie wiem czy do transferu nie będzie już za duże? Ja osobiście wolała bym transfer w 18 DC ale u nas w niedzielę nie ma transferów [emoji1745]