netka_lp
Fanka BB :)
Biorę 3x200 luteiny i 3x duphaston. Napisałam do gin i czekamMoże dopiero jest w fazie wzrostu. A ile masz proga? Skontrolowałabym to za kilka dni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Biorę 3x200 luteiny i 3x duphaston. Napisałam do gin i czekamMoże dopiero jest w fazie wzrostu. A ile masz proga? Skontrolowałabym to za kilka dni
Też bym pisała. [emoji110][emoji110][emoji110]Biorę 3x200 luteiny i 3x duphaston. Napisałam do gin i czekam
Napisała że ok i że duphaston się nie oznacza [emoji6]Też bym pisała. [emoji110][emoji110][emoji110]
że jak to Duphaston się nie oznacza ???Napisała że ok i że duphaston się nie oznacza [emoji6]
Zaczynam panikować [emoji849][emoji849]
Mi gin mówił, że 15 ng/ml to dolna granica proga , tak podobno podają publikacjeProgesteron 15 ng/ml 3 dni po transferze 3 dniowca, nie za mało?
A Ty masz blastke czy trzydniowca?A jak wyglądały przyrosty bety.. Ja mam tak samo jak Vinszka.. dzis znowu cień cienia A wczoraj beta 18. Powodzenia dziewczyny.. szyszka![]()
Po prostu duphaston nie wychodzi w badaniu progesteronu z krwiże jak to Duphaston się nie oznacza ???