Melania_1407
Fanka BB :)
GratulacjeDziewczyny ja już po prenatalnych i dzidziuś jest jakiś wielki hahatermin porodu się przyspieszył o tydzień i wstępnie to dziewucha się chowa w moim brzuchu, mąż nieco zawiedziony
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeDziewczyny ja już po prenatalnych i dzidziuś jest jakiś wielki hahatermin porodu się przyspieszył o tydzień i wstępnie to dziewucha się chowa w moim brzuchu, mąż nieco zawiedziony
![]()
Mój szwagier jak się dowiedział że będzie miał córkę to też nie był zadowolony. Wszystko zmieniło się po narodzinach, córunia tatusia się zrobiła, zakochany w niej na maksaDziewczyny ja już po prenatalnych i dzidziuś jest jakiś wielki hahatermin porodu się przyspieszył o tydzień i wstępnie to dziewucha się chowa w moim brzuchu, mąż nieco zawiedziony
![]()
Wielka mama wielki dzidziuśDziewczyny ja już po prenatalnych i dzidziuś jest jakiś wielki hahatermin porodu się przyspieszył o tydzień i wstępnie to dziewucha się chowa w moim brzuchu, mąż nieco zawiedziony
![]()
![]()
Dziewczyny ja już po prenatalnych i dzidziuś jest jakiś wielki haha [emoji1787] termin porodu się przyspieszył o tydzień i wstępnie to dziewucha się chowa w moim brzuchu, mąż nieco zawiedziony [emoji1787]
hej ja mam teraz plastry z estrofenem, systen 50 bo przygotowywuje sie do trsnsferu na cyklu naturalnym i tez dosc krotki i skapy okres, moze tak dziala estrogen...
U mnie na prenatalnych też termin tydzień w przód, na połówkowych już się prawie wyrównało [emoji3526]Dziewczyny ja już po prenatalnych i dzidziuś jest jakiś wielki haha [emoji1787] termin porodu się przyspieszył o tydzień i wstępnie to dziewucha się chowa w moim brzuchu, mąż nieco zawiedziony [emoji1787]
Mój mąż marzy o córce, a ja z racji że mam dwie siostry chciałabym synka.Cudownie [emoji3590]. Hahahhah boi się że Wy dwie a on jeden
Duphaston to dydrogesteron, więc nie do końca progesteron, może nie być oznaczany w badaniu, ale przez podobieństwo budowy spełnia funkcje progesteronu w organizmie [emoji846]nie wiem , ja ostatnio miałam proga coś ponad 20, lekarz dołożył duphaston i teraz było ok 60, to ja nic nie rozumiem [emoji2955][emoji2955][emoji2955]
Mój mąż marzy o córce, a ja z racji że mam dwie siostry chciałabym synka.