Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co tu tak cicho?[emoji848] Gdzie się podziała @fredka84 i @Brakujemiwiary? Żyjecie? [emoji1745]
JustiSzyszunia ale Ci zazdroszczęmi się marzy mała Hania ale wiadome że najważniejsze żeby było zdrowe
a tu jeszcze tydzień do prenatalnych
![]()
Kochana żyje , żyje
Mocno ściskam cycki za dzisiejsze badaniaKochana żyje , żyjedziękuję że pytasz
jeszcze mąż mnie nie udusił
obecnie przebywam na urlopie od pracy i chyba też trochę od forum
jutro wybieram się do łodzi na badania i ciągle mam w głowie że te moje Kiry są do odebrania we wrocku ... A ja się tak boje je odebrać że aż mnie paraliżuje na samą myśl ... Seriooo
ogólnie to niby urlop a ciągle w biegu ... Jutro na szybko do łodzi , później wracam ,pakuje się i w piątek wyjeżdżam ... Niestety tylko na parę dni , ale lepsze to nic nic , podobno
na razie staram się żyć i nie myśleć o in vitro ... Od września znów się zacznie więc wiesz ... Staram się żyć tak jak by jutra miało nie być
Trochę po cichu was podczytuje i każdej gorąco kibicuje
i tym którym się udało oczywiście z całego serca gratuluje
![]()
Wiem że zleci ale już panikuje od kilku dni że dawno nie widziałam małego na usg i czy wszystko jest ok... A z drugiej strony robić wizytę co dwa tyg po 300zl tylko dla samego usg to bez sensuJustiszybko zleci, ja musiałam przyspieszyć bo mi dzieciok tak rośnie, że na ten 13 tydzień mogło być za późno, nawet sama Pani Doktor mnie pochwaliła, że dobrze że pomyślałam by przyspieszyć, bo z crl dziś wychodzi 13 tydzień a z miesiączki mam 12
![]()
Mi też brakuje kirów i leciałam po odbiór aż klapki zgubiłam [emoji23][emoji23][emoji23] mnie ta niepewność zabijała.Kochana żyje , żyje [emoji16] dziękuję że pytasz [emoji3590] jeszcze mąż mnie nie udusił [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji85] obecnie przebywam na urlopie od pracy i chyba też trochę od forum [emoji85] jutro wybieram się do łodzi na badania i ciągle mam w głowie że te moje Kiry są do odebrania we wrocku ... A ja się tak boje je odebrać że aż mnie paraliżuje na samą myśl ... Seriooo [emoji85] ogólnie to niby urlop a ciągle w biegu ... Jutro na szybko do łodzi , później wracam ,pakuje się i w piątek wyjeżdżam ... Niestety tylko na parę dni , ale lepsze to nic nic , podobno [emoji1745][emoji854] na razie staram się żyć i nie myśleć o in vitro ... Od września znów się zacznie więc wiesz ... Staram się żyć tak jak by jutra miało nie być [emoji16] Trochę po cichu was podczytuje i każdej gorąco kibicuje [emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590] i tym którym się udało oczywiście z całego serca gratuluje [emoji7][emoji3590]