Kachar
Fanka BB :)
To już ciążowy za pewneNo właśnie widać. Mogę to widzieć tak wcześnie? Ciągle zastanawiam czy to te wzdęcia czy już ciąża
. W robocie noszę bardziej luźne sukienki i luźne bluzki. Dżinsy zaczynają mnie już cisnąć
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To już ciążowy za pewneNo właśnie widać. Mogę to widzieć tak wcześnie? Ciągle zastanawiam czy to te wzdęcia czy już ciąża
. W robocie noszę bardziej luźne sukienki i luźne bluzki. Dżinsy zaczynają mnie już cisnąć
![]()
Aż tyleO ile dobrze pamiętam to chyba Dagler ma mięśniaka 9cm i jest po prenatalnych![]()
Ok. Dzięki. Pewnie prędzej czy później trzeba będzie usunąć dziadostwoBardziej chodzi o jego rodzaj. Ja mam paskudnego w śluzówce, rośnie do macicy.
ja tez mam miesniaka, nie urosl podczas stymulacj, nikt nic nie mowil.zeby usunac a ja sie sama pod noz nie pchamOk. Dzięki. Pewnie prędzej czy później trzeba będzie usunąć dziadostwo![]()
Spokojnie ja z mięśniakiem 4 cm zaszłam w ciąże I nie jednym. A jeżeli on jest na ściance macicy to raczej bym nie usuwała bo będzie macica cięta a to jeszcze gorzej. Moje przy stymulacji nic nie urosly. Brała też leki żeby je zmniejszyć efekt jak na wydana kasę był mały. A po ciąży okazało się że się same zmniejszyły i ten największy ma 1 cmDziewczyny jestem po wizycie ale trochę załamanalekarz wykrył u mnie mięśniaka 1cm. Do stymulacji nie ma przeciwskazań, rozpisał mi leki ale po podaniu tych hormonów to ***** może urosnąć. Boje się, że będzie czekał mnie zabieg. Czy miał ktoś z Was mięśniaki i usuwał je? Szczerze to mam ochotę pizdnąć tym wszystkim
przywiozłam ze sobą reklamówkę leków do stymulacji, ale nawet nie wiem jakie przytargałam bo w uszach dzwoni mi inf. Mięśniak! Mięśniak!
![]()
Ok, dziękuję za inf.Spokojnie ja z mięśniakiem 4 cm zaszłam w ciąże I nie jednym. A jeżeli on jest na ściance macicy to raczej bym nie usuwała bo będzie macica cięta a to jeszcze gorzej. Moje przy stymulacji nic nie urosly. Brała też leki żeby je zmniejszyć efekt jak na wydana kasę był mały. A po ciąży okazało się że się same zmniejszyły i ten największy ma 1 cm
No to jedziemy na tym samym wózku, a Ty jakiego masz dużego?ja tez mam miesniaka, nie urosl podczas stymulacj, nikt nic nie mowil.zeby usunac a ja sie sama pod noz nie pchamw sierpniu mam transfer mam nadzieje ze nie bedzie problemow z zagniezdzeniem przez to
W Bocianie dr M. zdecydowanie mnie opierniczył , natomiast dr P. przystał na moją propozycję i działaliśmy pomimo mięśniaka. Sorry ale operacja z otwieraniem macicy w wieku 39 lat nie napawała mnie optymizmem. W ciąży nie przeszkadzał ani nie zrobił się jakiś mega wielki. Mój mięśniak jest w śluzówce więc może oddziaływać na endometrium. Z drugiej strony był tak mały że naprawdę trzeba mieć pecha.Spokojnie ja z mięśniakiem 4 cm zaszłam w ciąże I nie jednym. A jeżeli on jest na ściance macicy to raczej bym nie usuwała bo będzie macica cięta a to jeszcze gorzej. Moje przy stymulacji nic nie urosly. Brała też leki żeby je zmniejszyć efekt jak na wydana kasę był mały. A po ciąży okazało się że się same zmniejszyły i ten największy ma 1 cm
Jak się czujesz kochana?kiedy testujeszProgesteron 15 ng/ml 3 dni po transferze 3 dniowca, nie za mało?