Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie 4 dni i zawsze był koniec ...Hej dziewczyny, pytankoczy jak zaczęłyście brać tab anty w 1 dzień @ to długo wam trwał? Ja męczę się już z @ 9 dni...
Zazwyczaj mam 6 dni bez brania anty. Czy to normalne?
Oooo proszę to jednak jest szansaJak nasz doktorek będzie mi kazał odczekać 1 cykl po stymulacji, a pewnie tak, to będę miała transfer w podobnym terminie co Ty![]()
Zazdroszczę urlopu i drinkówOooo proszę to jednak jest szansaja tam głęboko wierzę że mój transfer w październiku się odbędzie ... Na tą chwilę jest taka szansa ... Na razie do 8 muszę żyć w niepewności. ..
jadę pić drinki z pomarańczą póki mogę
więc na razie odpoczywam
![]()
Dziewczyny ja oszaleje, znowu dzisiaj śluz podbarwiony krwią taką pomarańczowąja już nie wiem co mam myśleć... [emoji37] Najpierw mnie zemdliło, później sraczka i ten śluz z pomarańczową krwią i to drugi raz już taka sama sytuacja. Byłam na IP w niedziele i niby okej... Jestem w trakcie odstawiania proga myślicie że to przez to? Obecnie 12 tc. Ja miałam krwiaka który się wchłonął podobno bo najpierw mi pękł i miałam mega mega krwawienie...
Kochana ja też miałam praktycznie codziennie plamienia, czasem podbarwianie krwią nie wiadomo z jakich przyczyn a z dzidziusiem było wszystko okej. Jakoś po 12 tygodniu minęło wszystko. Jak Cię to uspokoi to pojedź do lekarza na usg[emoji3531]Dziewczyny ja oszaleje, znowu dzisiaj śluz podbarwiony krwią taką pomarańczowąja już nie wiem co mam myśleć... [emoji37] Najpierw mnie zemdliło, później sraczka i ten śluz z pomarańczową krwią i to drugi raz już taka sama sytuacja. Byłam na IP w niedziele i niby okej... Jestem w trakcie odstawiania proga myślicie że to przez to? Obecnie 12 tc. Ja miałam krwiaka który się wchłonął podobno bo najpierw mi pękł i miałam mega mega krwawienie...