Kurcze 8dpt powinno pokazać na teście, moze trzeba więcej czasu,trzymam mocno kciuki za twojego kropka,żeby beta okazała się ładnaPóki co testy nie wychodzą, ale w poniedziałek beta
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurcze 8dpt powinno pokazać na teście, moze trzeba więcej czasu,trzymam mocno kciuki za twojego kropka,żeby beta okazała się ładnaPóki co testy nie wychodzą, ale w poniedziałek beta
To według mnie za szybko na sikancu. Ja miałam 5 dniowa blastkę i test wyszedł 9 dptTydzień temu w piątek, dziś 8dpt
na górze ten z dziś, na dole z wczoraj, oba czułość 10To według mnie za szybko na sikancu. Ja miałam 5 dniowa blastkę i test wyszedł 9 dpt
Kochana najlepiej chyba by pokazał test o czułości 5 mlU/ml,ten może jeszcze nie pokazać i może być za szybkona górze ten z dziś, na dole z wczoraj, oba czułość 10Zobacz załącznik 1305582Zobacz załącznik 1305583
wstrzymaj się do bety, naprawdę. Wiem że ciężko, ja zrobiłam test dopiero po pozytywnej becie tak na pamiątkęna górze ten z dziś, na dole z wczoraj, oba czułość 10Zobacz załącznik 1305582Zobacz załącznik 1305583
GratulujęHej Dziewczyny nie zdarzę nadrobić zaległości bo widzę że sporo stron przybyło- wybaczcie
Ja niestety miałam w czwartek mały wypadek i trafilam do szpitala(już jestem w domku) na szczęście z małym wszystko wporzadku i nic mu się nie stałoale muszę wam się pochwalić BĘDZIE CHŁOPAK
![]()
Co się stało kochana? Uważaj na siebie i maluszkaHej Dziewczyny nie zdarzę nadrobić zaległości bo widzę że sporo stron przybyło- wybaczcie
Ja niestety miałam w czwartek mały wypadek i trafilam do szpitala(już jestem w domku) na szczęście z małym wszystko wporzadku i nic mu się nie stałoale muszę wam się pochwalić BĘDZIE CHŁOPAK
![]()
Witam witam w taki razie , ja równierz , jestem pacjentką Zaręby, ale Grygruk kończył u mnie stymulację z racji urlopu mojego lekarza i też robił transfer , udany z resztąW Białymstoku. Chodzę do doktora Grygoruka. A Ty w jakim?
a ty masz zamrożone blastocysty?Póki co testy nie wychodzą, ale w poniedziałek beta