Olusja1987
Fanka BB :)
To bardzo budujące, dziękujęSuper, to tak jak ja![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To bardzo budujące, dziękujęSuper, to tak jak ja![]()
Wierzę że się udaTo bardzo budujące, dziękujęAle u mnie jeszcze problemy immuno
![]()
lekarz powiedział mi żeby zrobić bete w piątek ale leki mam do czwartku (tyle zostało mi progesteronu w zastrzykach z poprzedniego transferu) to bedzie 8 dpt 5 dniowego wiec mysle ze cokolwiek powinno być.. a jakieś objawy masz?Kiedy betujesz?
Specjalistką nie jestem ale też uważam że po 8 dniach beta powinna być miarodajna.lekarz powiedział mi żeby zrobić bete w piątek ale leki mam do czwartku (tyle zostało mi progesteronu w zastrzykach z poprzedniego transferu) to bedzie 8 dpt 5 dniowego wiec mysle ze cokolwiek powinno być.. a jakieś objawy masz?
5 dni zarodka i 8 to szczęśliwa 13Specjalistką nie jestem ale też uważam że po 8 dniach beta powinna być miarodajna.
Właśnie nie mam... Od kilku dni zgaga (wcześniej raczej nie miewałam) i jestem mega zmęczona. Mogłabym tylko leżeć i robić nic. Jajniki się nie odzywają, macica też nie.lekarz powiedział mi żeby zrobić bete w piątek ale leki mam do czwartku (tyle zostało mi progesteronu w zastrzykach z poprzedniego transferu) to bedzie 8 dpt 5 dniowego wiec mysle ze cokolwiek powinno być.. a jakieś objawy masz?
a cykl miałaś naturalny czy sztuczny? przy sztucznym chyba jajniki nie powinny bolec...chociaż bierzemy tyle hormonów że już sama nie wiem..Właśnie nie mam... Od kilku dni zgaga (wcześniej raczej nie miewałam) i jestem mega zmęczona. Mogłabym tylko leżeć i robić nic. Jajniki się nie odzywają, macica też nie.
I transferowałaś obydwa na raz?5 dni zarodka i 8 to szczęśliwa 13więcej zarodków nie ma z 8 jajek miałam tylko 2... mój mąż zaciągnął mnie wczoraj specjalnie żeby poszukać spadających gwiazd do życzenia
![]()
nie pierwszy był 3 dniowy z zamrożonych komórek jajowych w grudniu...musiałam ochłonąć po nie udanej próbie i teraz zdecydowałam sie na podanie 2.. ale mam tak lajtowego lekarza...dramat wysłałam mu wyniki progesteronu a on a spoko wynik (18,7) ale jak masz w zastrezykach to sobie jeszcze dobierz..i przy transferze mowi tak...no wiesz warunki to nie sa najlepsze, masz mięśniaki nie masz szyjki ale jajniki spoko do kolejnej stymulacji...I transferowałaś obydwa na raz?![]()
No to faktycznie wyjątkowy lekarz.... Ja w 3 dpt miałam progesteron 25, w 7 dpt 20 i już zwiększył mi luteinę pod język. Fakt faktem Twój wynik jak najbardziej jest w normie ale nie wyobrażam sobie tekstu, no to sobie dobierz jak masz. Nie myślałas żeby przy ewentualnej kolejnej stymulacji zmienić lekarza?nie pierwszy był 3 dniowy z zamrożonych komórek jajowych w grudniu...musiałam ochłonąć po nie udanej próbie i teraz zdecydowałam sie na podanie 2.. ale mam tak lajtowego lekarza...dramat wysłałam mu wyniki progesteronu a on a spoko wynik (18,7) ale jak masz w zastrezykach to sobie jeszcze dobierz..i przy transferze mowi tak...no wiesz warunki to nie sa najlepsze, masz mięśniaki nie masz szyjki ale jajniki spoko do kolejnej stymulacji...