PotrzebujeCudu
Fanka BB :)
Pięknie rośnie beta [emoji7][emoji7][emoji7]A u mnie cioteczki beta frunie do góry, że szok. Dzisiejszy wynik to 650 czyli wzrost o 196% i progesteron 75. [emoji3590]
Moje cudeńko ma tę moc [emoji123][emoji123][emoji123]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pięknie rośnie beta [emoji7][emoji7][emoji7]A u mnie cioteczki beta frunie do góry, że szok. Dzisiejszy wynik to 650 czyli wzrost o 196% i progesteron 75. [emoji3590]
Moje cudeńko ma tę moc [emoji123][emoji123][emoji123]
Oj było by pięknie jak by został [emoji7][emoji7] a jak na razie lekarz kazał testować po 14 dniach [emoji51][emoji51][emoji51][emoji51][emoji51] Tylko jak ja tyle wytrzymam [emoji2957][emoji2957][emoji2957]Musimy Kochana wierzyć że będzie dobrze i że kropek zostanie u Ciebie [emoji3590] Ściskam mocno [emoji8]
Nie chcesz się nam pochwalić?no właśnie widać już , to fajnie tylko z ciuchami gorzej ,jeszcze jak ciepło to sukienkę zakładam , ale jak zimno to normalne spodnie już cisnął w brzuch, a ciążowe z 1 ciąży za duuże, ale teraz zdecydowanie szybciej jest widoczny brzuszek
![]()
Zadzwoń bądź napisz do lekarza, bo nie wiem czy to jest normalne zjawisko. Kurcze ja też mam 300,zobaczymy jak mój organizm zareaguje na taką wysoką dawkę.Dziewczyny czy któraś z Was miała podczas stymulacji krwawienie? Wzięłam do tej pory 3 dawki po 300 jednostek Menopuru i dziś w dzień miałam zawroty głowy a przed chwilą poleciała krew.
No i superA u mnie cioteczki beta frunie do góry, że szok. Dzisiejszy wynik to 650 czyli wzrost o 196% i progesteron 75.
Moje cudeńko ma tę moc![]()
Niby na stronie internetowej przeczytałam że może występować krwawienie lub plamienie.Zadzwoń bądź napisz do lekarza, bo nie wiem czy to jest normalne zjawisko. Kurcze ja też mam 300,zobaczymy jak mój organizm zareaguje na taką wysoką dawkę.
Oj było by pięknie jak by został [emoji7][emoji7] a jak na razie lekarz kazał testować po 14 dniach [emoji51][emoji51][emoji51][emoji51][emoji51] Tylko jak ja tyle wytrzymam [emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Nawet nie wiedziałam, ale dla świętego spokoju napisz do nich. Ja dziś zaczynam, małpiszon przeszedł w terminie ale w sobotę wieczorem i nie liczyłam już tego dnia więc startuje z opóźnieniem, ale czekaj dogonię CięNiby na stronie internetowej przeczytałam że może występować krwawienie lub plamienie.
Napiszę do kliniki może coś mi ktoś odpowie.