Aduś16
Fanka BB :)
Tak, z tą różnicą że jak 3dniowy to transfer po pełnych 3 dobach ale nadal jak cykl jest bez owulacji na lekach to się monitoruje endometrium a dzień cyklu nie ma większego znaczeniaAle kazdego zarodka nawet 3 dniowego?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, z tą różnicą że jak 3dniowy to transfer po pełnych 3 dobach ale nadal jak cykl jest bez owulacji na lekach to się monitoruje endometrium a dzień cyklu nie ma większego znaczeniaAle kazdego zarodka nawet 3 dniowego?
U mnie będzie dokładnie tak samo - dzisiaj potwierdzony pęknięty pęcherzyk, doliczone 5 dni (5 dniowa blastka) i mam transfer w 21 dc.U mnie na cyklu naturalnym czekali aż pęknie samoczynnie pęcherzyk i doliczyli 5 dni i wtedy był transfer. To był mój 3 transfer i udany![]()
Od długości cyklu, momentu owulacji, wyników badań hormonalnych. Nic się nie bój, lekarz napewno wie co robiKurcze, czytam te Wasze wypowiedzi na temat dnia cyklu, w którym miałyście transfer. Większość z Was miała blastki podane w 18dc a ja w 15 dc. Od czego zależy dobór dnia? Znów mi się woda z mózgu robi...
Ja miałam transfer w 19dc na cyklu sztucznym A Ty kiedy zabierasz swojego kropka ?Dziewczyny w których dniach miałyście na cyklu sztuczym transfer?Jeśli mam 3 dniowca?Wiem że zależy od endometrium i progesteronu,ale tak juz myślę w którym dniu by to było[emoji5]
Nie wkrecaj sobie nic. Bedzie dobrzeJak tam w ogóle dziś dzień Wam mija ? Mnie trochę brzuch boli i już zaczynam sobie wkręcać porażkę [emoji17][emoji17][emoji17]
Mnie jak coś ćmiło w podbrzuszu, jajnikach lub ogólnie w tych okolicach to lykalam nospe i aspargin. Nic więcej zrobić nie mogłam.Jak tam w ogóle dziś dzień Wam mija ? Mnie trochę brzuch boli i już zaczynam sobie wkręcać porażkę [emoji17][emoji17][emoji17]
Ty sie żadnym bólem nie przejmuj. Mnie bolało jak na @ 5 dpt a 6 dpt kłucie. Też się bałam że nic z tego. Także ból wcale nie świadczy o porażce. Wiem że myśli czasami są różne i niestety musisz ten ciężki czas przetrwać. Trzymam kciukiJak tam w ogóle dziś dzień Wam mija ? Mnie trochę brzuch boli i już zaczynam sobie wkręcać porażkę [emoji17][emoji17][emoji17]
ja 21 dc 5 dniowej..Dziewczyny w których dniach miałyście na cyklu sztuczym transfer?Jeśli mam 3 dniowca?Wiem że zależy od endometrium i progesteronu,ale tak juz myślę w którym dniu by to było☺
spokojnie ja miałam w 21 wiec całkiem w drugą stronę....Kurcze, czytam te Wasze wypowiedzi na temat dnia cyklu, w którym miałyście transfer. Większość z Was miała blastki podane w 18dc a ja w 15 dc. Od czego zależy dobór dnia? Znów mi się woda z mózgu robi...