reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kurde co lekarz to inna opinia, mój mówił że teraz tak podają publikacje że w ciąży nie powinienem spadać poniżej 15 [emoji2368] , ja mu ufam i robię co mi karze, chociaż nie twierdzę że może być inaczej bo sama wiedzy w tym temacie nie mam [emoji2368] . W tamtym tygodniu dopiero przy progu ponad 50 skończyłam brać duphaston 6 tab dziennie i teraz biorę 3 dziennie
Właśnie co lekarz to opinia [emoji1745][emoji1745][emoji1745] A duphustan nie wychodzi w badaniu krwi na progesteron więc Ty masz piękna wartość proga Który to tc?

reklama
Co mam zrobić z tym progesteronem? 🥺🥺🥺 Do kliniki nie mogę się dodzwonić... Będę starała się cały czas, ale wg Was mogę wziąć więcej dopochwowo lub doustnie? Oblał mnie znów strach...
Kochana nie czytaj glupot w internecie. Mieścisz się w normach proga. Jesteś dopiero na samym początku ciąży, daj organizmowi się rozkręcić 😉Ja miałam na początku 25 później 38, ostatnio progesteron 17 i lekarz nie panikował że jest coś źle. Narazie bierz proga w takich dawkach jak masz i nie stresuj się niepotrzebnie.

Kurde co lekarz to inna opinia, mój mówił że teraz tak podają publikacje że w ciąży nie powinienem spadać poniżej 15 🤷‍♀️ , ja mu ufam i robię co mi karze, chociaż nie twierdzę że może być inaczej bo sama wiedzy w tym temacie nie mam 🤷‍♀️ . W tamtym tygodniu dopiero przy progu ponad 50 skończyłam brać duphaston 6 tab dziennie i teraz biorę 3 dziennie
U mnie obok wyniku proga jest norma od 11 do 44 w 1 trymestrze

reklama
Do góry