Megana_89
Fanka BB :)
Ja mialam najwięcej 500....razTak tak telefoniczną. Rano było usg i krew. A po wynikach o 12 dzwonił lekarz bo tak to bym musiała czekać sporo na wyniki.
Ooo a mi lekarz powiedział że mały![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mialam najwięcej 500....razTak tak telefoniczną. Rano było usg i krew. A po wynikach o 12 dzwonił lekarz bo tak to bym musiała czekać sporo na wyniki.
Ooo a mi lekarz powiedział że mały![]()
Hmm no to nie wiem o co mu chodziło u mnieJa mialam najwięcej 500....raz
Aaa to dobrze wiedzieć. Bo już się bałam że coś się pomyliłTo taki specjalny rodzaj stymulacji z progesteronem. Też raz miałam
Sprawdź jednostki. Ja myślałam że mam też taki duży a to było inne przeliczenieDzisiejszy progesteron 76,900![]()
Myślę, że +/- 1godzina jest to bezpieczne. Czytalam, że zastrzyki powinno sie brać o stałej porze, nie było mowy o stałej godzinie. Ja biorę zastrzyki między 20.30 a 21.00, bo ja jestem uzależniona od mężulka, to on ładuje igłą w brzuchDziewczyny myślicie że jak przyjmę dawkę menopuru godzinę po czasie ( zawsze przyjmowałam o 19:00 a dziś dojadę z trasy na 20:00) to będzie źle?
Pięknie rośnie beta [emoji7][emoji7][emoji7] Będziesz jeszcze sprawdzać czy czekasz na wizytę ?Melduję, dzisiejsza beta 174 (8dpt) [emoji846] To nadal może być ciąża bliźniacza? Na wynik progesteronu wciąż czekam.
W poniedziałek idę na ostatnią weryfikację. Natomiast wizytę pęcherzykową mam 30.08Pięknie rośnie beta [emoji7][emoji7][emoji7] Będziesz jeszcze sprawdzać czy czekasz na wizytę ?