Justi92
Fanka BB :)
Nosz kuda blaszkaJusti to nie ona będzie upierdliwa, to ON będzie upierdliwy !!! I akurat wtedy przy stymulacji i po zaczynają skubani głośniej oddychać i mrugac kurw... Na złość chyba to robią skubańcy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nosz kuda blaszkaJusti to nie ona będzie upierdliwa, to ON będzie upierdliwy !!! I akurat wtedy przy stymulacji i po zaczynają skubani głośniej oddychać i mrugac kurw... Na złość chyba to robią skubańcy![]()
Ale gdzie tam...... termin do szpitala mam na wtorek... A maluch wg czwartkowego usg miał 3900@Joasek juz po cc?![]()
Jeszcze urodzimy razemPewno Braxtony cie chwycily.U mnie na razie cisza,ale modle sie o to samo.Mlody osiagnal wymiary 40 tc,wczoraj 3300 wg komputera wiec pewno do 3800 dobijemy.Niexh siedzi jeszcze te 10 dni na dooopie![]()
A to widze,ze tez bedzie " kruszynka"Ale gdzie tam...... termin do szpitala mam na wtorek... A maluch wg czwartkowego usg miał 3900ja jestem przerażona
![]()
Noo trochę dziwnamoże ja jestem dziwna, ale ja nawet lubiłam stymulację![]()
Ja w sumie też. Bardzo nie lubię wyników stymulacjimoże ja jestem dziwna, ale ja nawet lubiłam stymulację![]()
Łoooo matkoAle gdzie tam...... termin do szpitala mam na wtorek... A maluch wg czwartkowego usg miał 3900ja jestem przerażona
![]()
Stymulacja stymulacji nierówna. Organizm też jest mocno obciążony więc wiadomo że czasami boli i to jest normalne. Jesteś pod opieką lekarza także nic się nie bój, napewno odpowiednio Cię pokierujeNoo trochę dziwnaja jej nie cierpię, te igły, fuj. Podczas tamtej stymulacji czułam się bardzo dobrze do 10 dnia, potem trochę pobolewały jajniki, teraz dają znać o sobie od samego początku i jestem trochę zaniepokojona, że coś jest nie tak
![]()
Dokładnie giry u czepione na haczyk)
A to widze,ze tez bedzie " kruszynka"zebys dotrwala
,giry do wtorku w gorze
![]()
Moja niewielkiego wzrostu teściowa musiała urodzić mojego męża ważącego 4500Łoooo matkomój synek też niczego sobie, miał 3750 i 61 cm długości
a ja jestem drobinka
![]()