Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podobno tak. Poki nie masz zarodka to wg mojego lekarza mozna. Ja bym w aptece mimo wszystko mowila, ze jestem w ciazy i ze potrzebuje cos na przeziebienie. Ja wole chuchac na zimne.. bo Ty jakos teraz bedziesz miec transfer, prawda?Dziewczyny, Czy przed transferem Można brać jakieś ogólnodostępne leki na przeziębienie?
ja myslę że to nie szkodzi.Dziewczyny, Czy przed transferem Można brać jakieś ogólnodostępne leki na przeziębienie?
Ja mam jescze dopochwowo. No nic zadzwoniłam dopołożnej powiedziala żeby sie nie przejmowac. Zobaczymy co jutro lekarz powie i czy moje endo się poprawilo i czy dojdzie do transferu. trzymajcie prosze kciuki.Zgłoś koniecznie lekarzowi, progesteron jest bardzo ważny przed samym transferem
Dziękuję[emoji3590][emoji3590]
Niech rosną zdrowo [emoji110]
Nie do opisaniaJupii pewnie cudowne uczucie [emoji3590]
O ja cię! Gratulacje!!!!Dziewczyny mamy dwa serduszka![]()
[emoji110][emoji110][emoji110]Ja mam jescze dopochwowo. No nic zadzwoniłam dopołożnej powiedziala żeby sie nie przejmowac. Zobaczymy co jutro lekarz powie i czy moje endo się poprawilo i czy dojdzie do transferu. trzymajcie prosze kciuki.