DziękujeMi lekarz wyznaczył na podstawie ostatniej miesiączkibo mówił, że to nie ma znaczenia czy in vitro czy natural
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziękujeMi lekarz wyznaczył na podstawie ostatniej miesiączkibo mówił, że to nie ma znaczenia czy in vitro czy natural
![]()
To jutro nie zrobią cięcia??Zobaczymy na kiedy wyznaczają mi cc, w czwartek kończę 41tc![]()
Nie kazali przychodzić na czczo więc pewnie nieTo jutro nie zrobią cięcia??
Od terminu miesiączki, tak jak naturalną. Chociaż kiedyś z ciekawości liczyłam na jakiej stronie internetowej termin porodu i z terminu miesiączki i z terminu transferu wyszła mi taka sama dataDziewczyny pytanie pewnie z serii „oczywistych” od kiedy liczy się ciąże ? Od momentu transferu czy dopiero w momencie zagnieżdżenia ?
Ja miałam CC po skończeniu 41 TC. Nie jestem już w 100% pewna, ale był to raczej 41+2 od 39+5 mnie trzymali na patologiiZobaczymy na kiedy wyznaczają mi cc, w czwartek kończę 41tc![]()
Zależy czy miałaś na świeżym czy crio. Ze świeżym jest troszkę inaczej liczoneDziewczyny pytanie pewnie z serii „oczywistych” od kiedy liczy się ciąże ? Od momentu transferu czy dopiero w momencie zagnieżdżenia ?
właśnie czytam ze diostinex jest lepszy niż bromergan, no prolaktyny mi wyszło raz 850..a norma w moim lbie jest 350, do tej pory lekarz uważał że przy invitro to go prolaktyna nie interesuje ale chyba jednak ma cos na znaczeniu
Ja na prolaktyne dostałam bromergon . Brałam przez 2 miesiące i przed staraniami naturalnymi miałam odstawić i tak zrobiłam z tym ze okazało się ze mam niedrożne jajowody . Jak dostałam się do kliniki znów miałam 3 krotnie podwyższona prolaktyne ale bromergon brałam dosłownie 10 dni wiec szaleństw ze zbiciem nie było . Pomimo to uzyskałam 10 pięknych komórek z których 6 zaplodnilismy . W brzuszku mam Alexa , i 5 zarodków zamrożonych wszystkie ładnie się dzielące 5.1.1 , jedna tylko 4.2.3 . Także prolaktyna może mieć jakiś wpływ u mnie akurat nie miała bo przed samą punkcja miałam 2 krotnie podwyższoną normęCzy któraś z Was dziewczyny miała za wysoka prolaktynę i dostała na to jakieś leki ?.. bo teoretycznie prolaktyna odpowiada za jakość komórek jajowych...
Oj potwierdzam ….Droższy, ale nie ma takich skutków uboczych jak bromergon. Ja po bromergonie miałam zawroty głowy, wymioty, źle się czułam, a po dostinexie zero jakichkolwiek objawów
Ja przy pierwszej ciąży miałam w 40+3.... szkoda tylko, ze mój profesorek na urlopie... zobaczymy kto z jego oddziału się mnie zajmie. Jutro wszystkiego die dowiemJa miałam CC po skończeniu 41 TC. Nie jestem już w 100% pewna, ale był to raczej 41+2 od 39+5 mnie trzymali na patologii![]()