Vinszka
Fanka BB :)
Tak u K. Has*k. Policzyłam że dziś 26 dptKtóry u Ciebie dzień po transferze? Moze za szybko to usg.. jak jest ciałko żółte to jesteś na dobrej drodze.
W Invicta Gdańsk byłaś? U kogo ?
Ogólnie jestem dobrej myśli
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak u K. Has*k. Policzyłam że dziś 26 dptKtóry u Ciebie dzień po transferze? Moze za szybko to usg.. jak jest ciałko żółte to jesteś na dobrej drodze.
W Invicta Gdańsk byłaś? U kogo ?
Miałam usg w 26dpt i był tylko malusi zarodek bez serduszka. Kolejne usg miałam tydzień później i już ładnie pikalo serduszkoTak u K. Has*k. Policzyłam że dziś 26 dpt
Ogólnie jestem dobrej myślitylko chciałam usłyszeć serduszko w imieniny
![]()
Umówiłam się na 7.09 więc poczekam ciut dłużej. Dzięki za infoMiałam usg w 26dpt i był tylko malusi zarodek bez serduszka. Kolejne usg miałam tydzień później i już ładnie pikalo serduszkomogło pojawić się nawet w 27-28dpt wg mojego lekarza
To spokojnie jeszcze masz czas[emoji3531]Dziś 6+2 a dpt to nawet nie wiem.
Kochane wracam już z kropkiem na pokładzie,wszystko było ok,zarodek ładnie się rozmroził,lekarz pochwalił,że ładnie się przygotowałam, transfer przebiegł w spokojnej i miłej atmosferze. Po drodze zatrzymałałam się na giełdzie roślinnej i kupiłam kilka roślinek na pamiątkę,żeby jak się uda pokazać kiedyś kropkowi hi hi[emoji5][emoji8][emoji3059]
Uważaj i dbaj o siebie teraz-pozwól się rozpieszczać i dużo odpoczywajKochane wracam już z kropkiem na pokładzie,wszystko było ok,zarodek ładnie się rozmroził,lekarz pochwalił,że ładnie się przygotowałam, transfer przebiegł w spokojnej i miłej atmosferze. Po drodze zatrzymałałam się na giełdzie roślinnej i kupiłam kilka roślinek na pamiątkę,żeby jak się uda pokazać kiedyś kropkowi hi hi☺![]()
Wszystko zależy od klinikiNo właśnie nie chcą udostępnić numeru telefonu. Powiedzieli że po zakończonym procesie zadzwonią z labu do mnie sami. Wtedy zapytam. A wizytę z lekarzem mam w pon o 16:20.
Powiedzcie mi proszę kiedy mogę się spodziewać telefonu z labu jeśli punkcję miałam we wtorek koło 9:15.
Będą dzwonić w niedzielę czy raczej w poniedziałek?
Hej jak Wam mija sobota? Ja dziś przy okazji oddawania krwi na morfologię zrobiłam bete żeby sprawdzić czy przyrasta i się troszkę uspokoić.... No i zamiast spokoju to się teraz zastanawiam czy nie za duża jest ta beta [emoji2957][emoji2957][emoji2957] Dziś 12dpt a beta 950 co myślicie?