reklama

Kto po in vitro?

Są wyniki. Załączam w załączniku. Jestem załamana z 12 komórek mam tylko 6. Miałam badać genetycznie i teraz nie wiem czy mam znowu podejść do tej stymulacji czy co [emoji85] jestem załamana.
Myślałam że wszystkie 9 co się zapłodniły zostaną. Zerknijcie na te cyferki bo też chyba nie jest jakoś super dobrze? Zobaczcie proszę bo się popłaczę. Czy to dobrej jakości czy raczej średnio to wyszło i iść w kolejną stymulację?
6 blastocyst to super wynik [emoji16][emoji16][emoji16] Powinnaś się cieszyć [emoji16][emoji16][emoji16] Raczej się tak nie zdarza żeby wszystkie zapłodnione komórki doszły do stadium blastocysty a przynajmniej ja nie słyszałam o takim przypadku [emoji1745][emoji1745][emoji1745] Morfologicznie też zarodki są dobre więc teraz je tylko wysyłać do badania żeby sprawdzić które z nich są poprawne genetycznie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Hello Dziewczynki, jadę już do kliniki znieść jajka jak [emoji215][emoji215][emoji215][emoji215][emoji215][emoji23][emoji23]oby z tego był jakiś pisklak.[emoji120] Zabieg mam o 8.30. Życzę Wam miłego dnia i samych dobrych wiadomości na wizytach [emoji8]
Trzymam kciuki za dużo dojrzałych jajek [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] Dawaj znać po punkcji ile udało się pobrać [emoji16][emoji16][emoji16]

Są wyniki. Załączam w załączniku. Jestem załamana z 12 komórek mam tylko 6. Miałam badać genetycznie i teraz nie wiem czy mam znowu podejść do tej stymulacji czy co 🙈 jestem załamana.
Myślałam że wszystkie 9 co się zapłodniły zostaną. Zerknijcie na te cyferki bo też chyba nie jest jakoś super dobrze? Zobaczcie proszę bo się popłaczę. Czy to dobrej jakości czy raczej średnio to wyszło i iść w kolejną stymulację?
Załamana??? 50% blastocyst z ilosci pobranych komórek to świetny wynik, rzadko jest więcej.. Zresztą po co więcej... To jest super wynik o którym pewnie nie jedna by marzyla aby uzyskać. Jakościowo morfologicznie tez większość jest naprawdę dobra ale PGS Ci prawdę powie

Dziewczyny bo naszlo mnie tak.. dostałam accofil od 3 dnia po transferze 2/3 dawki, ale tak sobie teraz mysle - mi transferuja 5 dniowy zarodek wiec teoretycznie juz 2 dnia powinien sie implementowac, prawda? To accofil na następny dzien cos zmieni??? Czy powinnam próbować kontaktowac sie z Sydorem, zeby dopytac? Jak Wy mialyscie przepisany ten lek? Bo zaczynam sie stresowac, ze może to za pozno 🤔🤔🤔
@fredka84 , @Justi92 jak Wy mialyscie bo nie pamietam?
@annemarie doradzisz prosze?
Miala jeszcze ktoras z Was dziew ten lek??
Ja brałam 3 dni przed transferem, bo miałam 3-dniowegi zarodka. Potem brałam 3 dni po transferze i tak co 3 dni do 12 tygodnia
Aha, przed transferem wzięłam całą ampułkę a dopiero po, brałam 2/3

Dziewczyny bo naszlo mnie tak.. dostałam accofil od 3 dnia po transferze 2/3 dawki, ale tak sobie teraz mysle - mi transferuja 5 dniowy zarodek wiec teoretycznie juz 2 dnia powinien sie implementowac, prawda? To accofil na następny dzien cos zmieni??? Czy powinnam próbować kontaktowac sie z Sydorem, zeby dopytac? Jak Wy mialyscie przepisany ten lek? Bo zaczynam sie stresowac, ze może to za pozno [emoji848][emoji848][emoji848]
@fredka84 , @Justi92 jak Wy mialyscie bo nie pamietam?
@annemarie doradzisz prosze?
Miala jeszcze ktoras z Was dziew ten lek??
Ja miałam od dnia transferu. 2 dni codziennie i potem co drugi dzień. Ale słuchaj się lekarza, on wie co robi.
Są wyniki. Załączam w załączniku. Jestem załamana z 12 komórek mam tylko 6. Miałam badać genetycznie i teraz nie wiem czy mam znowu podejść do tej stymulacji czy co [emoji85] jestem załamana.
To super wynik!!!!
Ja miałam z 8 komórek 2 blastocysty, liczyłam na 3, marzyłam o 4. [emoji1]
I każda ma dobrą jakość! To naprawdę świetny wynik!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry