fredka84
Fanka BB :)
A jak ty się czujesz? Ja ciągle superNo widzisz a tak to masz obie nerki i Boba ślicznego w brzuchu [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak ty się czujesz? Ja ciągle superNo widzisz a tak to masz obie nerki i Boba ślicznego w brzuchu [emoji16]
Właśnie wypiłam glukozę i czekam czy będą jakieś rewelacje [emoji85]A jak ty się czujesz? Ja ciągle super
Ja Accofil zaczęłam przyjmować w dniu transferuDziewczyny bo naszlo mnie tak.. dostałam accofil od 3 dnia po transferze 2/3 dawki, ale tak sobie teraz mysle - mi transferuja 5 dniowy zarodek wiec teoretycznie juz 2 dnia powinien sie implementowac, prawda? To accofil na następny dzien cos zmieni??? Czy powinnam próbować kontaktowac sie z Sydorem, zeby dopytac? Jak Wy mialyscie przepisany ten lek? Bo zaczynam sie stresowac, ze może to za pozno [emoji848][emoji848][emoji848]
@fredka84 , @Justi92 jak Wy mialyscie bo nie pamietam?
@annemarie doradzisz prosze?
Miala jeszcze ktoras z Was dziew ten lek??
Wiesz tak sobie myślę nad Twoim poprzednim pytaniem i sama się zastanawiam czy robić pappe... USG tak, ale jak miałam dobre USG to i pappa była ok.Ja nie napisałam , że to dla kobiet które zdecydują się na aborcję .
HmmmPappa da Ci wiedze. Jesli wynik wyjdzie podwyzszony, masz mozliwosc dalszej diagnostyki, tej inwazyjnej i tej nieinwazyjnej. Jesli nie daj Boze okazaloby się, ze dziecko jest chore to znowu masz wiedzę i czas zeby przemyslec co dalej. Jesli chcialabys terminowac ciaze to niestety musisz szukac jakiegos cywilizowanego kraju, do ktorych PL zaliczyc dzieki polityce pis nie mozna.
Ale wracamy do tego samego, dzieki pappie masz wiedze. Nie wyobrażam sobie, ze ktos, zwłaszcza po naszych przejsciach moglby sie na test podwojny nie zdecydowac i myslec, ze pappa jest zbedna. Nie jest i powinno byc obowiązkowe i gratisowe dla kazdej ciężarnej.
Masz bardzo ładne zarodki dziewczyno i to aż 6 i jesteś załamana?! Głowa do góry!Są wyniki. Załączam w załączniku. Jestem załamana z 12 komórek mam tylko 6. Miałam badać genetycznie i teraz nie wiem czy mam znowu podejść do tej stymulacji czy co [emoji85] jestem załamana.
Myślałam że wszystkie 9 co się zapłodniły zostaną. Zerknijcie na te cyferki bo też chyba nie jest jakoś super dobrze? Zobaczcie proszę bo się popłaczę. Czy to dobrej jakości czy raczej średnio to wyszło i iść w kolejną stymulację?
JA DZISIAJ ZWALNIAM BRZUCH!!!! CYCA DO PRZODU,KORONE POPRAWIAC I BRAC![]()
No kochana bardzo ładneSą wyniki. Załączam w załączniku. Jestem załamana z 12 komórek mam tylko 6. Miałam badać genetycznie i teraz nie wiem czy mam znowu podejść do tej stymulacji czy cojestem załamana.
Myślałam że wszystkie 9 co się zapłodniły zostaną. Zerknijcie na te cyferki bo też chyba nie jest jakoś super dobrze? Zobaczcie proszę bo się popłaczę. Czy to dobrej jakości czy raczej średnio to wyszło i iść w kolejną stymulację?