• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja już po wizycie. Podobno jest dobrze, pani dr zadowolona więc ja też 😁. Na jednym jajniku 9 a na drugim 13 w 8ds. Estradiol 1463 PG/ml.
Punkcja najwcześniej w sobotę ale bardziej prawdopodobne, że w poniedziałek, bo nie chcemy się spieszyć żeby ładnie dojrzały.
Oby dalej szło tak ładnie 🙏🙏🙏
Wow! Super wynik :D Rozmawiałam z lekarka o dodatkach do hodowli? Myślę że warto rozważyć dodatkowo podłoże EmbrioGen i ta opcje IVM aby te niedojrzałe próbować podhodowac w laboratorium. Invicta ma dobry lab wiec nawet te dodatki mogą przełożyć się na lepsze rezultaty 😀

Wow! Super wynik :D Rozmawiałam z lekarka o dodatkach do hodowli? Myślę że warto rozważyć dodatkowo podłoże EmbrioGen i ta opcje IVM aby te niedojrzałe próbować podhodowac w laboratorium. Invicta ma dobry lab wiec nawet te dodatki mogą przełożyć się na lepsze rezultaty 😀
Mam full pakiet z tym co napisałaś + młodego dawcę, więc może tym razem ruszy 🙏🙏🙏

W czwartek u dr Szczypt.anskiej bo naszej nie ma. Ale wpisała do systemu uwagi, że ja specjalnej troski [emoji6]
'specjalnej troski' [emoji1787][emoji23]

Kurde ja też miałam ta Szczypt*anska w zastępstwie ale nie mogę się do tej kobiety przekonać [emoji85]

To musi się udać tym razem [emoji123] i jeszcze ten młody dawca dołoży swoje 5gr i sukces gwarantowany [emoji41][emoji2956]

Cieszę się, że nareszcie coś się ruszyło w dobrym kierunku[emoji3590]

Wow I ten mlody dawca mnie zaintrygował 😀 A powiedz w Invicta dobierają dawce fenotypowo do męża czy jeszcze więcej jest kryteriów na który masz wpływ?
Wiesz co, starają się dobierać. Mi zależało, żeby był rh- więc to trochę utrudniło sytuację. Mąż jest dość wysoki 185 cm i ma niebieskie oczy a dawca 190 i zielone. Ale jest młody więc to dla nas ważne. Młody on + stara ja i może coś się urodzi 😉

Ostatnia edycja:
reklama
Wiesz co, starają się dobierać. Mi zależało, żeby był rh- więc to trochę utrudniło sytuację. Mąż jest dość wysoki 185 cm i ma niebieskie oczy a dawca 190 i zielone. Ale jest młody więc to nas ważne. Młody on + stara ja i może coś się urodzi 😉
Miałam tak samo. Mąż ciemny blond i oczy niebieskie a dawca zielone oczy i szatyn. Mąż 186 dawca 170, jakoś ujdzie. I poszło więc trzymam kciuki 😉😁

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry