Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję ci bardzo. No u mnie właśnie podobnie bo 1463 i też mi się wydaje mało. Ale skoro u ciebie był taki super wynik z jajkami to może i u mnie będzie podobnieW załącznikunatomiast Pan Doktor uważał i do tej pory uważa że to mało.
Na pewno będzie super wynik!Dziękuję ci bardzo. No u mnie właśnie podobnie bo 1463 i też mi się wydaje mało. Ale skoro u ciebie był taki super wynik z jajkami to może i u mnie będzie podobnie![]()
Tak…No nie jest to obiecujący wynik... [emoji45] To była blastocysta?
No nie ma bata, że będzie z tego Benjamin ButtonWiesz co, starają się dobierać. Mi zależało, żeby był rh- więc to trochę utrudniło sytuację. Mąż jest dość wysoki 185 cm i ma niebieskie oczy a dawca 190 i zielone. Ale jest młody więc to dla nas ważne. Młody on + stara ja i może coś się urodzi![]()
Ja pierdziulę, @mala_Mi 80 jeszcze duńskiego musisz się nauczyć żeby się Benjaminem dogadaćA tam stara nie jesteś, przestań, będą piękne dzieciTacy dawcy to często dunczycy (tym bardziej jak wysocy) ale nie wiem jak to w Invicta
NietChcecie powiedzieć, że my tu same czuby?? Halo, czy jest ktoś normalny na tym forum?![]()
Dzieciak ich duńskiego nauczyJa pierdziulę, @mala_Mi 80 jeszcze duńskiego musisz się nauczyć żeby się Benjaminem dogadać![]()