Karolina123456
Aktywna w BB
Hej dziewczynki ja po wizycie jedziemy z długim protokołem, dzisiaj pierwszy zastrzyk gonapeptyl następna wizyta początkiem okresu planowana na 8 września. Trzymajcie kciuki 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczynki ja po wizycie jedziemy z długim protokołem, dzisiaj pierwszy zastrzyk gonapeptyl następna wizyta początkiem okresu planowana na 8 września. Trzymajcie kciuki![]()
Ja jestem po transferze blastocysty i też nie mam prawie żadnych objawów, 2 pierwsze dni bardzo bolał mnie jajnik i plecy, teraz czasem coś zakluje, piersi bolą ale to raczej po lekach.Witajcie dziewczyny,czy miałyście jakieś objawy po transferze 3 dniowego zarodka lub blastocysty?Dziś mam 4 dpt ,do wczoraj bolał mnie krzyż ,nogi,a dziś już nic.Tak sobie myślę,że zarodek doszedł do blastocysty i sie zatrzymał,bo mialam 3 dniowca,i te 2 dni coś czułam ,a teraz nic.Pozostaje mi czekać .A jak było u was?
Miłego dnia dziewczynyDzień dobry dziewczyny [emoji8]
Dziś luka w kalendarzu, w ogóle przez kolejne dni mało się dzieje [emoji2368]
spokojnego dnia [emoji8]
Nie wiem tak naprawdę kiedy,ale mam chęć zrobic test na weekend,to bedzie 8-9 dptJa jestem po transferze blastocysty i też nie mam prawie żadnych objawów, 2 pierwsze dni bardzo bolał mnie jajnik i plecy, teraz czasem coś zakluje, piersi bolą ale to raczej po lekach.
Jest bardzo wcześnie, postaraj się uzbroić w cierpliwość. Kiedy betujesz?
Dziewczyny, czy przy stymulacji zdarzało się Wam brać leki przeciwbólowe? Tak mnie boli głowa od południa, nie wiem czy pogoda tak wpływa czy cała stymulacja![]()
Hej dziewczynki ja po wizycie jedziemy z długim protokołem, dzisiaj pierwszy zastrzyk gonapeptyl następna wizyta początkiem okresu planowana na 8 września. Trzymajcie kciuki![]()
Evela a kiedy trzymać kciuki za twoją betę???Dzień dobry dziewczyny [emoji8]
Dziś luka w kalendarzu, w ogóle przez kolejne dni mało się dzieje [emoji2368]
spokojnego dnia [emoji8]