Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zrobiłam tylko 3xUmówiłam wizytę na poniedziałek to będzie 21dpt pewnie zobaczę tylko pęcherzyk ale wolę się upewnić czy jest we właściwym miejscu [emoji16] Dziewczyny do którego dpt sprawdzałyscie betę bo ja najchętniej bym co dwa dni robiła badanie powstrzymują mnie tylko siniaki w łokciach od tych badań i resztki zdrowego rozsądku [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Cały czas zapominam ci fotki wysłać na priv - wybacz :-)
Boziu oszczędź mnie triche nie da się wcześniej? Litości !!![emoji3590]
Niestety jeszcze z tydzień [emoji85] dziś dopiero 6dpt.
Ja s klinice miałam 5 weryfikacji, w 3,7,10,17 i 24 dpt.Umówiłam wizytę na poniedziałek to będzie 21dpt pewnie zobaczę tylko pęcherzyk ale wolę się upewnić czy jest we właściwym miejscu [emoji16] Dziewczyny do którego dpt sprawdzałyscie betę bo ja najchętniej bym co dwa dni robiła badanie powstrzymują mnie tylko siniaki w łokciach od tych badań i resztki zdrowego rozsądku [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Umówiłam wizytę na poniedziałek to będzie 21dpt pewnie zobaczę tylko pęcherzyk ale wolę się upewnić czy jest we właściwym miejscu [emoji16] Dziewczyny do którego dpt sprawdzałyscie betę bo ja najchętniej bym co dwa dni robiła badanie powstrzymują mnie tylko siniaki w łokciach od tych badań i resztki zdrowego rozsądku [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]
To jutro dziewczyny
To jutro dziewczyny [emoji50] [emoji54] [emoji44] [emoji33] Zaraz jade na ostatnie usg![]()
DokladnieBoziu oszczędź mnie triche nie da się wcześniej? Litości !!!![]()