reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dokladnie [emoji12] To będzie chyba najpóźniejsza beta na forum od dłuższego czasu [emoji50] Mało która do 10dpt wytrzymuje a co dopiero dłużej ;) [emoji6]
Ja na samą myśl, że jeszcze tydzień mam czekać to wariuje [emoji85][emoji41]
Zobaczymy czy moja ciekawość nie wygra [emoji6][emoji1787]

Suuuper! Niech rośnie dalej zdrowo. Jakie widoczki miałaś? Cieszę się bardzo. Ile placilas?
Za całość 600zl, ale przy tych kwotach co płacimy od samej stymulacji to pikuś, ale powiem Ci , że na badanie i wynik czekałam jak na szpilkach . Lekarzowi nawet mówiłam że przed każdą wizytą zawału dostaję czy serduszko dalej buje, czy te prenatalne wyjdą dobrze itd itd , w pierwszej ciąży chodziłam na luzie i tak się wszystkim nie martwiłam, ehhh . A widoczki cóż..... moje bejbe starało się ssać kciuka ale do buzi nie dało rady trafić, więc co chwila machało raczkami jak szalone, coś wspaniałego 🤭🤭🤭, a ty kiedy na usg? I jak się czujesz? Jakieś dolegliwości ciążowe???

Umówiłam wizytę na poniedziałek to będzie 21dpt pewnie zobaczę tylko pęcherzyk ale wolę się upewnić czy jest we właściwym miejscu [emoji16] Dziewczyny do którego dpt sprawdzałyscie betę bo ja najchętniej bym co dwa dni robiła badanie powstrzymują mnie tylko siniaki w łokciach od tych badań i resztki zdrowego rozsądku [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Ja długo robiłam aż beta była ponad 44tys i policzyłam przyrost ok 95% i się zmartwiłam że to mało, więc laski tutaj szybko postawiły mnie do pionu i kazały już przestać sprawdzać betę i wtedy się opamiętałam hehe

A do kiedy bierzesz ovitrell? To we wtorek już nie wyjdzie w wynikach???
Biorę jeszcze jutro i w piątek po 1/3 ampułki. Pewnie jeszcze wyjdzie we wtorek w wyniku ale myślę, że już dłużej nie wytrzymam[emoji6] chociaż boję się tej bety jak cholerna [emoji85]. Poza tym wiadomo, że jeśli we wtorek wyjdzie mi beta np 50 to bedzue zdecydowanie za niska jak na 14dpt blastocysty i wszystko będzie jasne.

Biorę jeszcze jutro i w piątek po 1/3 ampułki. Pewnie jeszcze wyjdzie we wtorek w wyniku ale myślę, że już dłużej nie wytrzymam[emoji6] chociaż boję się tej bety jak cholerna [emoji85]. Poza tym wiadomo, że jeśli we wtorek wyjdzie mi beta np 50 to bedzue zdecydowanie za niska jak na 14dpt blastocysty i wszystko będzie jasne.
Nie myśl , że będzie za niska , a może będzie do nieba?! Wszystkie Trzymamy ✊✊✊✊ za ciebie 😉

Za całość 600zl, ale przy tych kwotach co płacimy od samej stymulacji to pikuś, ale powiem Ci , że na badanie i wynik czekałam jak na szpilkach . Lekarzowi nawet mówiłam że przed każdą wizytą zawału dostaję czy serduszko dalej buje, czy te prenatalne wyjdą dobrze itd itd , w pierwszej ciąży chodziłam na luzie i tak się wszystkim nie martwiłam, ehhh . A widoczki cóż..... moje bejbe starało się ssać kciuka ale do buzi nie dało rady trafić, więc co chwila machało raczkami jak szalone, coś wspaniałego 🤭🤭🤭, a ty kiedy na usg? I jak się czujesz? Jakieś dolegliwości ciążowe???
Za tydzień. Łooo matko. Trochę to kosztuje, ale też jednak się zdecyduje. Czekam na wizytę i będę umawiać.

Dolegliwości są, z tym posmakiem nie daje sobie momentami rady 🤢🤢 i jem tak dużo! Boże jak ja dużo jem.

Matko jedyna, współczuję Ci tego czekania. Glupialam z tą ovitrella kiedy beta jaka powinna być, czy już jej nie ma. Ty to już w ogóle masz zagawostkę. 🙃

Gdyby cierpliwość rosła w tabletkach na kwiatkach 🙉

reklama
Matko jedyna, współczuję Ci tego czekania. Glupialam z tą ovitrella kiedy beta jaka powinna być, czy już jej nie ma. Ty to już w ogóle masz zagawostkę. [emoji854]

Gdyby cierpliwość rosła w tabletkach na kwiatkach [emoji86]
Co do tabletek... To u mnie z tymi dawkami rośnie tylko mega spadek energii [emoji85] może prześpię ten czas oczekiwania [emoji6][emoji6][emoji6]

PS. Taka mam profesjonalna rozpiskę bo się gubiłam [emoji41]
IMG_20210831_090911.jpeg

Do góry