Justi92
Fanka BB :)
Słodki cukiereczekHello ciotki,jestem maly Matteo,waze jak na kruszynke przystalo 3920 gr.Leze pod cecapem...poczatki byly ciezkie oddechowo,mama walczy o mleko.Pozdrawiamy Was i nigdy sie nie poddawajcie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Słodki cukiereczekHello ciotki,jestem maly Matteo,waze jak na kruszynke przystalo 3920 gr.Leze pod cecapem...poczatki byly ciezkie oddechowo,mama walczy o mleko.Pozdrawiamy Was i nigdy sie nie poddawajcie![]()
No dokładnie. Oszaleć można było. Lekarz mówił że po pierwszej becie to zastrzyk więc się nie sugerować, druga niby miała być mniejsza od pierwszej bo wtedy były już śladowe ilości Ovitrelle i dopiero 10 dpt oficjalne potwierdzenie. Chociaż u mnie na szczęście szybciej się okazało bo chyba bym oszalała z tym czekaniemMatko jedyna, współczuję Ci tego czekania. Glupialam z tą ovitrella kiedy beta jaka powinna być, czy już jej nie ma. Ty to już w ogóle masz zagawostkę.![]()
Gdyby cierpliwość rosła w tabletkach na kwiatkach![]()
Też miałam rozpiskę swoją. Wisiała na lodówce i skreślam co w danym dniu brałam i czy rano czy wieczoremCo do tabletek... To u mnie z tymi dawkami rośnie tylko mega spadek energii [emoji85] może prześpię ten czas oczekiwania [emoji6][emoji6][emoji6]
PS. Taka mam profesjonalna rozpiskę bo się gubiłam [emoji41] Zobacz załącznik 1311114
Mnie teraz mówiła, że w 7 dpt po połówce raczej nie powinno w ogóle być.No dokładnie. Oszaleć można było. Lekarz mówił że po pierwszej becie to zastrzyk więc się nie sugerować, druga niby miała być mniejsza od pierwszej bo wtedy były już śladowe ilości Ovitrelle i dopiero 10 dpt oficjalne potwierdzenie. Chociaż u mnie na szczęście szybciej się okazało bo chyba bym oszalała z tym czekaniem![]()
Ja z neoparinem problemu nie miałam jedyny to taki, że ja 100% ceny place [emoji85]ale wczoraj Progesterone Besins i Cyclogest musiałam zamawiać [emoji85] No ale Słupsk to małe miasto więc może dlatego.Też miałam rozpiskę swoją. Wisiała na lodówce i skreślam co w danym dniu brałam i czy rano czy wieczorem [emoji23] dlatego teraz chciałam możliwie jak najmniej. Źle się czułam po tych lekach. Teraz biorę tylko witaminy kwas foliowy i neoparin.
Wgl w mojej aptece ich mają jak na lekarstwo. Ponoć coraz ciężej o dostępność w hurtowniach. Przeraża mnie to. Muszę po heparynę na centrum jechać [emoji2957]
Pamiętam ten posmak, taki jakbym miała wymiociny w buzi, był on gorszy niż nudności, no i cały czas musiałam coś podgryzać,bo inaczej zwrot gwarantowanyZa tydzień. Łooo matko. Trochę to kosztuje, ale też jednak się zdecyduje. Czekam na wizytę i będę umawiać.
Dolegliwości są, z tym posmakiem nie daje sobie momentami radyi jem tak dużo! Boże jak ja dużo jem.
Ja się zaczynam męczyć z luteina podjęzykowa.... Wcześniej nie było problemu a teraz.... Nie wiem ile dam jeszcze radęPamiętam ten posmak, taki jakbym miała wymiociny w buzi, był on gorszy niż nudności, no i cały czas musiałam coś podgryzać,bo inaczej zwrot gwarantowany![]()
Ja to miałam jazdy z progesteronem besins, tym doustym, konsystencją przypominal lek dopochwowy. I nie mogłam się przemoc, żeby go połknąć, bo od razu cofało mi się wszystko.Ja się zaczynam męczyć z luteina podjęzykowa.... Wcześniej nie było problemu a teraz.... Nie wiem ile dam jeszcze radę![]()
Ja się szczepilam przed stymulacjąDziewczyny, a czy Wasi lekarze z kliniki rekomendują szczepienia przed ciąża? Ja nie jestem zaszczepiona, od początku byłam na nie, ale waham się teraz, chodzi o dziecko, gdybym zaszła w ciążę. Czy dużo z Was jest zaszczepionych w ciazy? Zastanawiam się nad Moderną lub Pfizerem, ale boję się powikłań![]()