Początkowo ból głowy, no i w ogóle senność duża.A dobrze się po nim czułaś? Bo ja też go mam w dawce 200mg x 2 i mam wrażenie, że to on mnie tak strasznie zamula [emoji85]
reklama
eij
Fanka BB :)
Z sikańca niekoniecznie.... tym bardziej że to nie był poranny mocz. Mi lekarz w ogóle nie kazał robić sikańców żeby właśnie się nie nakręcać. Także nie przekreślaj jeszcze wszystkiego, zobaczysz co druga beta Ci pokaże9dpt, beta z wczoraj niecałe 5 ale jakby się dźwignęła to by wyszło coś pewnie
Najlepiej napisz do lekarza.Kochane mam pytanie .
Przygotowuje się powoli do transferu i na kartce mam napisane że estradiol plastry mam rozpocząć w 25 dc a jeśli moje cykle się skróciły i teraz tak mniej więcej wypada mi okres czy mam je przyklejać wcześniej?
Coffe18
9dpt, beta z wczoraj niecałe 5 ale jakby się dźwignęła to by wyszło coś pewnie
Ja i tak mimo to zrobiła bym betę jutro - krew jest wiarygodniejsza [emoji3590]
9dpt, beta z wczoraj niecałe 5 ale jakby się dźwignęła to by wyszło coś pewnie
magda_lena85
Zrobie zrobie bo i tak muszę zadzwonić do kliniki żeby mi odstawili leki jak coś, ale w głowie próbuje ułożyć jakiś plan działania i mam pustkę 
Narazie nie wbijaj sobie faz beta drgnęła wczoraj to jutro będzie wiadomo . Stres to zły doradca [emoji8]Wiem że łatwo pisać ale uwierz
Zrobie zrobie bo i tak muszę zadzwonić do kliniki żeby mi odstawili leki jak coś, ale w głowie próbuje ułożyć jakiś plan działania i mam pustkę![]()
Kachar
Oj ja też wpierniczam jak szalona, wczoraj na obiad słoik taki 0.9 kapusty kiszonej zjadłamZa tydzień. Łooo matko. Trochę to kosztuje, ale też jednak się zdecyduje. Czekam na wizytę i będę umawiać.
Dolegliwości są, z tym posmakiem nie daje sobie momentami radyi jem tak dużo! Boże jak ja dużo jem.

reklama
Kachar
Miałam to samo, na początku bezproblemu, a teraz na samą myślJa się zaczynam męczyć z luteina podjęzykowa.... Wcześniej nie było problemu a teraz.... Nie wiem ile dam jeszcze radę![]()

Podziel się: