mala_Mi 80
Fanka BB :)
O tak tak, potwierdzam. Dajecie kopa do walki, nawet jeśli nie zawsze jest kolorowo. Brawo Wy ❤@Aduś16 my tez dziekujemy! Jestes kolejnym przykladem, ze zawsze warto walczyc ❤❤❤
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O tak tak, potwierdzam. Dajecie kopa do walki, nawet jeśli nie zawsze jest kolorowo. Brawo Wy ❤@Aduś16 my tez dziekujemy! Jestes kolejnym przykladem, ze zawsze warto walczyc ❤❤❤
Cześć dziewczynywróciłam na forum i do tematu po 5 latach
jutro mam crio, zupełnie zapomniałam co się bierze na transfer, poza pełnym pęcherzem...[emoji1751]koszule brać? Help [emoji16]
Ja nic nie brałamCześć dziewczynywróciłam na forum i do tematu po 5 latach
jutro mam crio, zupełnie zapomniałam co się bierze na transfer, poza pełnym pęcherzem...
koszule brać? Help
![]()
DziękiPewnie zależy od kliniki ale zazwyczaj bierze się koszulę i kapcie. I pozytywne nastawienie.
Powodzenia![]()
W sumie to źle ci napisałam bo ja miałam transfery za granicą a w Polsce są inne zasady, więc pewnie pełny pęcherz wystarczyDzięki
Mam zaćmę, nie pamiętam tego dnia zupełnie ...jak punkcje pamiętam co do minuty tak o transferze nic a nic![]()
No już też się nie mogę doczekać aż przestaną mi dzwonić przypomnienia w telefonie co kilka godzinU mnie 13tc +5 dni , progesteron bez leków 59 , i już wszystko odstawiam , do końca tygodnia duphaston i koniec , ufffff![]()
Ładnie naprodukowalas [emoji847]Dziewczyny byłam dzisiaj na monitoringu, 20 jajek mamydzisiaj cetrotide, jutro rano menopur, wieczorem 2amp gonapeptyl i w sobotę punkcja [emoji33] co mam zabrać ze sobą bo z tych nerwów nie dopytalam? [emoji1751][emoji16]
Ja bralam kanapke i wode po punkcji bo trzeba byc na czczo. Wszystko inne u mnie daja: koszule, papcie. Ja bralam jeszcze skarpetki bo mi zawsze zimno w stopy zwlaszcza ze te ich kapucie spadajaDziewczyny byłam dzisiaj na monitoringu, 20 jajek mamydzisiaj cetrotide, jutro rano menopur, wieczorem 2amp gonapeptyl i w sobotę punkcja
co mam zabrać ze sobą bo z tych nerwów nie dopytalam?
![]()
Dziewczyny byłam dzisiaj na monitoringu, 20 jajek mamydzisiaj cetrotide, jutro rano menopur, wieczorem 2amp gonapeptyl i w sobotę punkcja [emoji33] co mam zabrać ze sobą bo z tych nerwów nie dopytalam? [emoji1751][emoji16]