eij
Fanka BB :)
Tak, wszystko dobrze. Mają po 2 cm, bydlaki rosnąHahahah a z dzieciakami wszystko oki ? Ja mam swoją 28

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, wszystko dobrze. Mają po 2 cm, bydlaki rosnąHahahah a z dzieciakami wszystko oki ? Ja mam swoją 28
Zamiennie mozna poc sok z aroniiMi wiadomo tylko o czerwonym bo zawiera antocyjanidyny bardzo dobrze wpływające na endometrium.
Priv.A inni.med? Ja się tam wybieram pierwszy raz pod koniec miesiąca. Nie jest dobre?stymulacje
Seeerioooteraz chyba tylko w Łodzi , my jechaliśmy na to badanie specjalnie 300 km![]()
A Wy robicie badania zarodkow?Dziewczyny moja beta dzis ujemna.Zastanawiam się,czy się nie poddać,2 podejście, zarodki zatrzymują się w 5 dobie,albo ciąża z wadą genetyczną.Nasienie z biopsji,morfologia 0 %,ja wiek.Chyba muszę pogodzić się z tym ,że nie zostanę mamą.To tak strasznie boli.A jeśli jego wszystkie plemniki mają uszkodzone DNA?To można podchodzić w nieskończoność. Mam doła i nie wiem dalej co robić![]()
Bardzo mi przykro z powodu bety ujemnejDziewczyny moja beta dzis ujemna.Zastanawiam się,czy się nie poddać,2 podejście, zarodki zatrzymują się w 5 dobie,albo ciąża z wadą genetyczną.Nasienie z biopsji,morfologia 0 %,ja wiek.Chyba muszę pogodzić się z tym ,że nie zostanę mamą.To tak strasznie boli.A jeśli jego wszystkie plemniki mają uszkodzone DNA?To można podchodzić w nieskończoność. Mam doła i nie wiem dalej co robić![]()
Wiem że nie jest łatwo , mialam to samo ... Czasami w chwilach zwątpienia dalej mam ... Jak dostaje kolejne wyniki i ciągle dostaje po dupie ...ciągle coś wychodzi z badań nie tak ... Ogólnie kiedyś myślałam ( właśnie przy pierwszej próbie ) kurde czemu mi się ma udać ... Całe życie mam pod górkę ... Nigdy nic Mi nie wychodziło , ciągle los rzucał mi kłody pod nogi ... Ciągle było coś ... Następnie poznałam mojego męża ... Nie powiem żeby zawsze było kolorowo ... Poznaliśmy się jak mieliśmy po 16 latWidzę, że nie tylko u mnie czynnik męski
W moim mieście nie ma dofinansowania. Ale przynajmniej leki będę miec refundowane.
Ja sie staram myśleć pozytywnie, ale jakoś po tylu latach nie wydaje mi się, że sie uda i to za pierwszym razem.
Nie mamy nic,to był transfer 3 dniowego zarodka.nie było zarodkow wiecej do mrożenia.Bardzo mi przykro z powodu bety ujemnejmacie jeszcze jakies zarodki? Czy wszystko od nowa?
Zarodki nie dochodzą do blastocysty nawet,a wcześniej jak się udalo to okazała się wada genetyczna.A Wy robicie badania zarodkow?