Malgosiaemde
Początkująca w BB
Kariotypow jeszcze nie badaliśmy. Dopiero przed nami usg fragmentacja DNA i wiązanie z hialuronianem. Szukamy przyczyny
Ale te badania mnie zainteresowały hmm
Ale te badania mnie zainteresowały hmm
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja 33 hmm A to duży koszt prawda?U nas słaba morfologia, obecnie 2 %, mój wiek, po 35 roku życia myślę, że warto badać zarodki
Może podjedź na całodobówke niech Ci to obejrzą, lepiej panikować za wczasy, a do tej pory obłóż sobie okładem z kwaśne wody(woda+ocet) działa cuda, ewentualnie posmaruj żelem z arnikiKurde ja jestem chyva jakąś pechowa, seriono więc pierwszy raz w życiu czekam na wyniki dokładnie tyle ile wynosi maxymalny czas oczekiwania :/ zwariować można... Jeśli chodzi o transfer w październiku moge pomazyc tylko, biorę bardzo silny antybiotyk w zastrzykach i ponoć trzeba odczekać trochę ( jeszcze będę się musiała uperlwnic ale tak mi powiedziano) z związku z tym że dziś piękna pogoda postanowilam po porannym zastrzyku pojechać do lasu, poodychac świeżym powietrzem bo tak to ciągle w domu siedzę i jak bylam w piątek u lekarza to nie było żadnej poprawy ( dlatego tez dostałam zastrzyki) i co kuźwa, chodzę po lesie i czuje ze cos mi po szyi chodzi, próbuje to zrzucić i mnie uwaliło
ciul wie co to było czy końska mucha czy jakiś szerszeń ( tak mi grzybiarz powiedział że to mógł być właśnie on) przyznam szczerze że nie widziałam tego tylko słyszałam... A teraz bardzoooo boli i nie wiem co robić..... Czy przeczekać co... Mam ponoć delikatnie spuchnięte te miejsce i jak mówię boli
![]()
Kochana ide wieczorem na zastrzyk wiec poproszę od razu aby lekarz spojrzałMoże podjedź na całodobówke niech Ci to obejrzą, lepiej panikować za wczasy, a do tej pory obłóż sobie okładem z kwaśne wody(woda+ocet) działa cuda, ewentualnie posmaruj żelem z arniki![]()
Tydzień temu było 56. Teraz biorę tylko jedną tabletkę Cyclogestu żeby całkowicie zejśćWłaśnie Wercia badalas ostatnio poziom proga jaki masz?
Duży, np od 5 do 9 blastek płaci się 9600 w Invimedzie , więc tyle musimy wyłożyćJa 33 hmm A to duży koszt prawda?
Powinnaś zbadać poziom bo bez tego to wróżenie z fusówDziewczyny jak Wy schodziłyście z proga? Ja biorę teraz 4 razy dziennie po 2 dopochwowo i 4 razy dziennie 2 podjęzykowe. Ale ostatnio zrezygnowałam z tych podjęzykowych na noc bo nie daje już radyjestem w 9 tygodniu konsultacje mam za tydzień. Myślcie że jak wezmę dwie pod język mniej przy tych dawkach to dużo zmieni? Proga nie badałam.
Właśnie na wizytę piątkową lekarz nie kazał badać progesteronuPowinnaś zbadać poziom bo bez tego to wróżenie z fusów. Ja np miałam cały czas problem ze zbyt małym progesteronem i dopiero teraz dostałam zielone światło na schodzenie