• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zapytam ja jeszcze bo jak zapytałam czy przy cyklu naturalnym też bedzue późniejsze podanie zarodka to powiedziała, że tak bo tak wyszło z badania. Ja mam milion wątpliwości co do tego[emoji2368]
Kochana sprawdź sobie te Kiry i Allo - na wątku immunologia (…) jest sporo dziewczyn którym na przykład szczepienia przyniosły skutki. Mój lekarz uważa że to może być nawet 20% przyczyn niepowodzeń. Oczywiście temat szczepień to sprawa indywidualna ale są tez inne metody, natomiast jeśli szukać to warto sprawdzić z immunologiem.

reklama
No coś Ty a jakieś dolegliwości u Ciebie?
No właśnie w sumie nie chyba😂 miałam podejrzenie PCOS ale dr z kliniki w sumie wykluczyła. Mam 33 lata i Amh 5.03 hormony te takie specjalistyczne w normie więc w sumie nie wiem dlaczego I po co mam brać te dodatkowe rzeczy 🤭 myslalam ze właśnie dla męża coś ekstra zaleci A tymczasem to mi dołożyła 😋🤷‍♀️

O ile niedoczynność tarczycy i insulinoopprnosc się liczy Ale to pod kontrolą bo biorę leki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry