Wspaniale!!! Nie po cichu!!!Dziękuję, ja też po cichu zaczynam się cieszyć![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wspaniale!!! Nie po cichu!!!Dziękuję, ja też po cichu zaczynam się cieszyć![]()
My tez mamy wizytę 6 października także jesteśmy razem. Nie martw się stres zle wpływa na komórkiU nas tylko taka opcja wchodzi w grę. Tylko nasze komórki. Chociaż powiem wam że to ja zawsze ta zwlekając z decyzją o dziecku byłam mój mąż jest ten typ domownika
Wszystkim nam się spieszy więc żaden dziwak. Ja tam jestem niecierpliwa i to czekanie do 6 tego teraz na że dwie wizyty urolog nasienie i ginekolog i ewentualną decyzja to dla mnie horror, tylko Wy trzymacie mnie przy zdrowych zmysłach jeszcze...
Super gratulacje!Dziewczyny, krew oddana po 8, po 16 wyniki. Dziś po powrocie zrobiłam jeszcze test, bo wczoraj migdał mnie bolał i przespałam cały dzień więc miałam obawy. Ale kropek dzielnie się trzyma![]()
Wspaniale my zaczynamy maraton po pracy o 17 urolog oddanie nasienia i jedziemy do ginekologa na 20. Psychiczne nastawienie średnie. Od dziś mamy postanowienie z mężem nie jemy słodyczy też więc dodatkowe nerwy. Odstawimy cukier bo oboje mieliśmy na granicy ja 91 on 99. Do tego jego cholesterol wypierniczyl w kosmos więc jeszcze bardziej jarskoMy tez mamy wizytę 6 października także jesteśmy razem. Nie martw się stres zle wpływa na komórkibędzie dobrze zobaczysz.
10 dptSuper gratulacje!a który dzien po transferze dzisiaj masz?
Nastaw się pozytywnie, bo tak naprawdę co masz do stracenia? Nic…możesz tylko zyskać, dostać to o czym marzysz…My tez mamy wizytę 6 października także jesteśmy razem. Nie martw się stres zle wpływa na komórkibędzie dobrze zobaczysz.
Dam, jeśli klinika mi przez tel powie jakie są wartości@PsychoPatka91 dasz nam znać jaka beta?![]()
Trzymam kciuki za wysoką betę, chociaż to tylko formalnośćDam, jeśli klinika mi przez tel powie jakie są wartości![]()