PsychoPatka91
Fanka BB :)
Dziewczyny, mały update, beta 216, progesteron 60, Estradiol 1340
teraz proszę, ktoś mądrzejszy ode mnie się wypowie, czy jest okay? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale ten świat mały :-) ja jestem u dr. KramaNo nie żartujja też z Bad Münder
![]()
W preparacie bezpośrednim 44 plemniki z tego co pamiętam i większość nieżywychA co u Was z nasieniem było nie tak ?
Nie wiem co to okno żywieniowe, zakładam że reguralne trzy posiłki . Niestety łatwo nie jest ale można się wszystkiego nauczyć. Początkowo nawet chleb piekłam. Testuję cały czas co mogę jeść, a co wywala cukier. Efekt uboczny to 13 kg mniej, w zasadzie osiągnęłam swój cel jeśli idzie o odchudzanie. Ewentualnie jeszcze że 2-3 kg ale to max.I na okiełznanie wyrzutów insuliny polecam okno zywieniowetrzustka odpocznie. Sama walczę
![]()
Ja u ChandraAle ten świat mały :-) ja jestem u dr. Krama
Które to twoje podejście ?
Niestety tam nikt nie odbiera , zadzwonię jutro ranoJa u Chandra1 podejście do in vitro, i 3 inseminacje bez powodzenia
Wyniki super, gratulacjeDziewczyny, mały update, beta 216, progesteron 60, Estradiol 1340teraz proszę, ktoś mądrzejszy ode mnie się wypowie, czy jest okay?
![]()
Dziś jest 10 dptWyniki super, gratulacjea który masz już dzień po transferze?
Wiesz co przyznam że tak naprawdę wydawało mi się że już żyjemy zdrowo, od 3 miesięcy. Nawet nie chce myśleć o tym jak to zatem wyglądało przed tymi zmianami które mamy teraz. Nie pije już alko kawy żadnych słodzonych napojów w ogóle cukru nie używa. Tylko herbatki i woda. Jedno czego nie wyeliminowaliśmy w dużym stopniu to mięso. Dużo mięsa ogólnie je choć niby zdrowiej ale nie zrezygnował z tego tak jak powinien. Ale teraz próbujemy jeszcze zdrowiej, nie poddajemy się.Jak macie wysoki cukier na czczo plus cholesterol to zmieńcie nawyki żywieniowe. Możecie też zrobić krzywe insulinowe i glukozowe. Jeśli coś wyjdzie to należałoby zastosować dietę z niskim indeksem glikemicznym. W ciągu trzech miesięcy możecie prawie znormalizować wyniki cholesterolu i insuliny.
Jeśli macie IO to najlepiej jeść trzy posiłki dziennie bez podjadania i picia pomiędzy (picie mam na myśli soki, słodzona kawa).
Czy miałaś dodatkowe badania związane z immunologia przed transferemU mnie tsh 1.9 i też dostałam euthyrox 25. Ale ja mam wysokie anty tg i anty to. Teraz tsh mam 0.7.