PsychoPatka91
Fanka BB :)
Co 2 pokolenie występują u nas bliźniaki... Albo siostra albo jaZ tego co powiedział mi lekarz beta rosnie indywidualnie ale powinna Co najmniej rosnąć o 66% w przeciągu 48h, może bliźniaki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co 2 pokolenie występują u nas bliźniaki... Albo siostra albo jaZ tego co powiedział mi lekarz beta rosnie indywidualnie ale powinna Co najmniej rosnąć o 66% w przeciągu 48h, może bliźniaki![]()
No dwójka na raz to wyzwanie. Ale ja bym wszystko brala dwojaczki trojaczki czapeczkiCo 2 pokolenie występują u nas bliźniaki... Albo siostra albo janie myślałam, że jest to możliwe póki nie przeczytałam artykułu
![]()
A jak ty się na to zapatrujesz? Chciałabyś bliźniaki?Co 2 pokolenie występują u nas bliźniaki... Albo siostra albo janie myślałam, że jest to możliwe póki nie przeczytałam artykułu
![]()
Czapeczki tez?No dwójka na raz to wyzwanie. Ale ja bym wszystko brala dwojaczki trojaczki czapeczki![]()
Miało być czworaczki sorki słownik poprawiłCzapeczki tez?hahah
Odkąd pamiętam byłam przygotowana, że komuś się trafiaA jak ty się na to zapatrujesz? Chciałabyś bliźniaki?
Pamietaj, dla kropka się nie denerwujMnie strach obleciał. Najpierw wielka wuforia a terqz robie w gacie. Chciałabym już przyrost widziec.
Ja miałam cała noc nieprzespaną, ból brzucha był ogromny. Byłam pewna, że to koniec. Na szczęście miałam tego dnia weryfikację bety w klinice i wybłagałam lekarza, żeby zerknął, bo boli. Od razu dodał, że zrobimy usg ale żebym nie oczekiwała, że nawet jak się udało to on coś zobaczyDziewczynki ja nie śpię od 4 rano,mam wrażenie jakbym zaraz miała dostać okresu,ból brzucha co prawda mniejszy ale jednak...dziś 6 dpt blastki spokój który towarzyszył mi do tej pory odszedł bezpowrotnie...będę brała nospe ,napewno nie zaszkodzi, bardzo chce wierzyć że wszystko jest ok i tak musi być, ale bardziej wolałam wersje bez żadnych objawów i bólu....dzisiaj 28 dc ,termin okresu,przeraża mnie to wszystko choć do końca mam nadzieję![]()