reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki 7dpt test sikaniec negatywny, nie tracę jeszcze nadziei choć już sceptycznie jestem nastawiona,brzuch juz nie boli jak na @ ale czuję delikatne ćmienie szczególnie jak wstaję z pozycji siedzącej, czekam do poniedziałku i idę na bete,co już będzie....
Właśnie mi dlatego lekarz nie kazał robić testów sikanych😁 żeby się nie nakręcać. Dlatego cierpliwie czekaj do poniedziałku, trzymam kciuki 😀

reklama
Emilka wiesz ze to jeszcze wczesnie. Dlqtego każą robić w 10 dniu a nawet 12. Nie smutaj się. Zrób w poniedziałek o czasie. To ze nam wychodziły nie znaczy ze każdy ma tak wczesnie kreski. A pokaz ten test. 10 czułość?

Emilka wiesz ze to jeszcze wczesnie. Dlqtego każą robić w 10 dniu a nawet 12. Nie smutaj się. Zrób w poniedziałek o czasie. To ze nam wychodziły nie znaczy ze każdy ma tak wczesnie kreski. A pokaz ten test. 10 czułość?
Bobo test czułość ^ 25 ,narazie jestem spokojna bo nie boli mnie brzuch dzisiaj i w miarę przespałam noc ,jest piękny dzień, nadziei nie tracę mimo wszystko 🙂

Niestety koniec mojego cudu. Beta nie urosła. Z 103 na 106. Boje się ze to znowu cp. Mega mi przykro bo uwierzyłam ze już będzie dobrze.
Kurcze aż ciężko w to uwierzyć...to niesprawiedliwe😪 nie bierzesz pod uwagę błędu laboratoryjnego? Ja miałam takie historie w poprzedniej ciąży, bo rozumiem ze laboratorium to samo?
Niestety koniec mojego cudu. Beta nie urosła. Z 103 na 106. Boje się ze to znowu cp. Mega mi przykro bo uwierzyłam ze już będzie dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry