reklama

Kto po in vitro?

reklama
Joasiu - jak najbardziej smacznie sobie spałam podczas zabiegu :tak: Transfer miałam w lutym i crio chciałbym zrobić jak najszybciej, ale mam inne dolegliwości, które musze wyjaśnić przed crio, niezwiązane ze sprawami kobiecymi. W poniedziałek mam wyniki, więc bede wiedziała na czym stoje i co dalej mam robić.

Dziewczyny dopiszcie mnie proszę do kalendarza - 15 kwietnia podglądanie maluszka. Mi się coś porobiło i nie mogę robić akapitów, jak wciskam Enter to kursor nie schodzi do następnej linii:dry: nie mam pojęcia co się porobiło, strasznie mnie to wkurza i z tego tez powodu nie mogę zaktualizować kalendarza:sorry2: z góry dziękuję;-)

gotadora, wiem wiem wiarę i nadzieję trzeba mieć, tylko czasem ciężko pogodzić się z faktem "czemu ja, czemu nie mogę normalnie z mężem pójść do łóżka"
dobrze rozumiem że u Ciebie mąż nie był przy transferze ?? U mnie mąż cały czas jest przy mnie i podczas transferu i potem jak leżę i czekam az się mocno złapią.

joasia2906 też jestem ciekawa czy są potrawy które przed i po są wskazane a które nie. Pamiętam że ja przed pierwszym udanym byłam według zaleceń lekarki na diecie typu jesc zdrowo i tylko gotowane. Teraz nie byłam, a może trzeba było ...

Roxi - proszę bardzo:tak: mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam

07 kwietnia
Asia_77 pierwsze podglądanie dorodnych i licznych pęcherzyków
08 kwietnia
Malinuś 10dpt pozytywna, przyrośnięta i wysoka beta!
08 kwietnia Lulin 11dpt wysoka, przyrośnięta beta!
08 kwietnia
Mgielka pierwsze podglądanie maluszka
08 kwietnia Molla wysoka, ogromniasta beta!
11 kwietnia-lkasia wysoka beta 9dpt:)
11 kwietnia Milanek 13dpt wysoka beta!
11 kwietnia Molla podglądanie maluszków:)
12 kwietnia Gotadora podglądanie maluszków:)
12 kwietnia
Darii wizyta przed owocną stymulacją
12 kwietnia Fusun udana punkcja!
15 kwietnia Roxi - podglądanie maluszka
18 kwiecień - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
22 kwiecień Madzialenak - usg połówkowe, podglądamy zdrowego synka
kwiecień Asia_77 ​owocna stymulacja
kwiecień Martka udane crio
kwiecień
TeQuila udane crio
kwiecień Dagnes przygotowania do owocnej stymulacji
kwiecień poziomka2 udane crio
Marzec/kwiecień Fusun - owocna stymulacja
kwiecień owocna stymulacja
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

Lilia to daj znac jak twoje sprawy, moze bedziemy w tym samym czasie podchodzic do crio. A mysleliscie juz nad tym ile dajecie sobie prob w sensie calych stymulacji. Ja moglabym i ze 100 razy tylko te finanse:/

n.v.m - to jak bede miala jakas diete to sie podziele:) ja jestem caly czas pod opieka dietetyka ale takiego zeby trzymac wage a teraz chce zobaczyc jaka mi da diete dla starajacych sie zeby bylo to co trzeba

n.v.m mąż nie był tylko przy jednym crio, tak zawsze był ze mną. Nasz ostatni, ten szczęśliwy transfer był w Gdańsku, do którego mamy ok 200 km, tak więc zawiózł mnie na transfer, potem odwiózł nas do domu, a potem musiał jechać do UK, bo od wielu lat tam zarabia pieniądze, ja tu zostałam ( jestem od ponad roku) ze względu na maluszki. Dojedzie do mnie najpóźniej w lipcu i będzie już dłużej, mam nadzieje że długo, długo ale pewnie klienci będą się usilnie starać, aby ściągnąć go z powrotem do UK

reklama
Kochane!! byłam dzisiaj u lekarza ;) zrobił mi USG, pomierzył jajniki i powiedział że jest oki. Na biegunkę, zalecił zmniejszenie dawki Magnezinu.
A teraz najważniejsze: JEST PĘCHERZYK ;), ciąża prawidłowo umiejscowiona. Wg. gina to 5 tydzień ;) ale suwaczkiem poczekam do następnego USG, kiedy upewnimy się że serduszko bije ( czyli za 2 tygodnie)....:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry