Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A dokładniej nie zarodka ale trofoblastu ale tutaj @kate_p7 najlepiej opiszeMoj lekarz mówił, ze to „wyszarpane” kilku komórek z zarodka.
Inseminacja ma sens jesli slabe jest nasienie. Jesli tak to mozna sprobowac ale nie dalabym sie namowic na gora 1 czy 2.Hejja dziś jestem po wizycie i konsultacji Pani doktor stwierdziła żeby spróbować inseminacji fertil chip chociaż ja już byłam nastawiona na in vitro...Nie wiem teraz co robić ehh
Wow co za kombinacja, a ten primolut i hormon wzrostu w jakim celu bralas?Ja brałam parę tygodni primolut nor i hormon wzrostu, potem doszedł gonapeptyl. Po odstawieniu primolut przyszedł okres i nadal brałam gonapeptyl plus menopur i recovelle. Półtora tygodnia temu miałam punkcje i zaraz po punkcji zaczęłam znowu brać primolut i hormon wzrostu. Prawdopodobnie 22.10 rozpocznę kolejna stymulacje i po kolejnej punkcji mam nadzieję, że będzie transfer
Nie nie, pobierają tylko fragment i można pobrać z każdego przed mrożeniem, bo jeśli nie yo potem się już tego nie da zrobić. Samo podebranie nie jest drogie, wtedy tylko decydujesz które wysyłacie na badania. Różne kliniki różnie wysyłają / moja do ENG na przykład.Dziewczyny jak to jest z badaniem zarodków. Jeśli klinika nie bada sama a badają w wawie i Wrocławiu to znaczy że wysyła do badania dalej. Czy to też znaczy że po zapłodnieniu oni je zamrażają wysyłają i potem rozmrażają pobierają i na nowo zamrażają do wysyłki? To chyba dużo mrożenia jak na jeden zarodek co myślicie? To chyba lepiej być w klinice bezpośrednio w wawie albo Wrocławiu prawda?
tak ja miałam zbadać proga z betąDziewczyny przy becie badacie proga?
Wspaniale! No z tym dotykaniem trochę ciężko skoro się staracie o dzieckoJa się melduje dzisiaj jeszcze bez objawów Covida. Wyprowadziłam się z sypialni. Mąż ma zakaz dotykania czegokolwiek i wychodzenia poza sypialnie![]()
To było wczoraj. Ostatnia szansa. Aczkolwiek przy 38,7 st gorączki to raczej było aby nie mieć wyrzutów sumienia, ze się nie spróbowało.Wspaniale! No z tym dotykaniem trochę ciężko skoro się staracie o dziecko
No ale jak mus to mus.