laChance
Fanka BB :)
Goffa przykro miKobiety beta u mnie 37 dwa dni temu było 32.Czekam na jakiś telefon ze szpitala bo normalnie leki powinnam odstawic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Goffa przykro miKobiety beta u mnie 37 dwa dni temu było 32.Czekam na jakiś telefon ze szpitala bo normalnie leki powinnam odstawic
Dziewczyny jak to jest z tą biechem.. przy różnych wartościach występuje?Goffa przykro mitez biochem oewnie jak u mnie.
No tak. Ja niby jak na 9 dpt miałam ładną betę bo 103 i pani doktor mowila ze dobrze rokuje a dwa dni później tylko 106 wiec zatrzymała się na tym wlansie poziomie. Myśle ze to jest indywidualna sprawa. Ja wczoraj tydzień po @ mam nadal betę 10.Dziewczyny jak to jest z tą biechem.. przy różnych wartościach występuje?
Wydaje mi się że wartości nie są tak istotne jak przyrost po 48 h, który powinien być na minimalnym poziomie 66 % na początku ciążyDziewczyny jak to jest z tą biechem.. przy różnych wartościach występuje?
No niestetyTakie to wszystko skomplikowane...
Obie rzeczy są ważne. Wysoka beta na początku czyli wysokie przyrosty do 10dpt a potem mogą być cuda. Lepiej rokuje poprawny przyrost i wartość do 10dpt a potem minimalne 66%. Niż 100% ale niska beta bo to opóźniona implantacja i ona może być z jakiegoś powodu. Już tyle bet widziałam tutaj, ze serio czasem to już widać ze raczej będzie poronienie:-(Ważny jest przyrost a nie pojedyncza beta.
Wszystko dobrzeMoje wyniki..prog nie za niski??