Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co znaczy ta wartość? Czy to dobra? Czy po szczepieniach powinnaś mieć większą?Nadal bez objawów.
Zbadałam sobie przeciwciała i mam tylko 248.
Powodzenia na transferach.
Niestety nie wiem… serio nie chce nawet się wypowiadać bo w tym temacie jestem po prostu głupol.A nie slyszalas nic na ten temat???
No gdyby to bylo to to pytanie czy badanie endometrium wykazaloby wirusa?? Czy tylko bakterie? Przeciez niby ogladaja je pod mikroskopem…
@Dzoannna no immuno się teraz bardzo rozwija i jest to ryzykowna terapia jak wszystko. Hormony tez mogą pozwolić nam sobie coś fajnego wychodować. Ja nie jestem zwolennikiem tej terapii w pierwszej kolejności.Chodzi ci o „badania naukowe” czy faktyczne skutki uboczne? Bo ze szczepienia limfocytami jest jak z każdą kuracją - jedni uznają ją za skuteczną (ci którym pomogła a takich jest sporo zwłaszcza na wątku „immunologia….), inni za nieskuteczną, jeszcze inni za niebezpieczną. Można o tym poczytać Link do: Wyborcza.pl
Sama znam sporo dziewczyn które dzięki szczepieniom mają dzieci - inne metody były nieskuteczne. Wiec trochę zależy kogo zapytasz
Chyba zdecydowana wiekszosc z nasCzy ktoś przyjmował estrofem dopochwowo?