Beta 52 urósła poniżej normy zresztą tak jak i poprzednioJa bym nie odstawiala. Idź za dwa dni zobaczyc czy jest serduszko. Przy takiej wielkiej becie juz powinno być. Poczekaj jesCse.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Beta 52 urósła poniżej normy zresztą tak jak i poprzednioJa bym nie odstawiala. Idź za dwa dni zobaczyc czy jest serduszko. Przy takiej wielkiej becie juz powinno być. Poczekaj jesCse.
Aaaa no to w takim wypadku nie masz co się przejmować pustym jajem.Ale ja mam dwa pęcherzyki,jeden pusty a drugi z zarodkiem ale na razie bez serduszka
A rozumiemBeta 52 urósła poniżej normy zresztą tak jak i poprzednio
Niech dalej tak pięknie rosnieDziewczyny zbadałam dzisiaj przyrost
8 dpt beta 77,4 prog 19,70
dzisiaj 10dpt beta 210,2 prog 22
Aż się poryczalam
![]()
Cieszę się z wami laski kochane tez mogłam się kiedyś cieszyć tak pięknych bet.Jestem spełniona mama bardzo szczęśliwa.A może pomyślimy o innym domowniku typu kotek piesek do tej naszej ekipyDziewczyny zbadałam dzisiaj przyrost
8 dpt beta 77,4 prog 19,70
dzisiaj 10dpt beta 210,2 prog 22
Aż się poryczalam
![]()
Super że już jesteś mamą, walcz kochana! Ze mnie jest straszna panikara, raz poroniłam i tak mi to ryje dalej psychikę że nie dowierzam że może być lepiej.. a musi!! I koniec!! Po to tu jesteśmy, a niech ktoś powie że kobieta to słaba płeć..Cieszę się z wami laski kochane tez mogłam się kiedyś cieszyć tak pięknych bet.Jestem spełniona mama bardzo szczęśliwa.A może pomyślimy o innym domowniku typu kotek piesek do tej naszej ekipy
Już ok, Łukasz załatwił w znajomej aptece ale jest bardzo ciężko z heparyny tak jak @Vinszka pisze to przez covida, więc jak możecie to kupujcie na zapasNo co ty ja w poniedziałek kupiłam, co prawda nie mieli w aptece ale ściągi na drugi dzień. A jaką dawkę potrzebujesz? Bo ja teraz mam 0,4 a zostało mi chyba opakowanie 0,3.
Noż kurna mać! Zdrówka Kochana! Może zaczniesz ze mną? Najważniejsze że kurujecie się w domu sami. A jak reszta rodzinki? Wszyscy przebadani?Muszę przesunąć stymulację o miesiąc.
Jestem pozytywna. Czuje się bardzo dobrze, ale …