Hankaa
Fanka BB :)
Jutro zrobię posiew i zobaczymy.. dziękujęRaczej nie. Ja w wynikach miałam bakterie 500 a norma jest po 355 niby ale położna mówiła żeby się tym nie przejmowaćwięc sama kupiłam sobie sok z żurawiny i piję codziennie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro zrobię posiew i zobaczymy.. dziękujęRaczej nie. Ja w wynikach miałam bakterie 500 a norma jest po 355 niby ale położna mówiła żeby się tym nie przejmowaćwięc sama kupiłam sobie sok z żurawiny i piję codziennie
Ja estrofem odstawiłam 10dpt. Powtórz badania za dwa dni. Trzymam kciukiDziewczyny ponownie chce Was prosić o poradę. Strasznie się martwię. Dziś jest mój 10 dpt 3 dniowca. Od 7 dnia mam lekkie plamienia, które nie ustają. Czasami jest ich więcej, czasami mniej. Poszłam dziś na betę i progesteron. Beta wyszła 12, a progesteron 11. Przyjmuje 2x duphaston i 3 x lutinus. Dzwoniłam do lekarza. Mam wrażenie, ze mnie zbył... pewnie uznał, ze fiksuje... powiedział tylko tyle, ze plamienie się zdarza, progesteron jest ok. Kazał odstawić estrofem i Fragmin (zamiennik clexane). Tez odstawiałyscie leki tak szybko? Waszym zdaniem poziom proga jest ok? A beta na tym etapie? Oczywiście w czwartek robie badania ponownie, ale nie mogę przestać o tym myśleć...
Dziwne gdzieś Ty to złapała i to akurat teraz! No zawsze tak jest, ja przeziębiona na full.Jutro zrobię posiew i zobaczymy.. dziękuję![]()
Tak? Przy 3 dniowym zarodku?Ja estrofem odstawiłam 10dpt. Powtórz badania za dwa dni. Trzymam kciuki![]()
Niestety, branie takich dawek hormonów i burza w organizmie na początku ciąży sprzyja infekcjom...Dziwne gdzieś Ty to złapała i to akurat teraz! No zawsze tak jest, ja przeziębiona na full.
Oj nie doczytałam. Ja miałam 5dniowca ale ogólnie miałam odstawić od pozytywnej betyTak? Przy 3 dniowym zarodku?
W becie liczy się przyrost więc powtórz po 48 h. Jeśli chodzi o progesteron to minimum to 11 więc mieścisz sie w normie. Być może na tak wczesnym etapie ciąży taka ma być, zbadaj proga razem z przyrostem bety. Plamienia mogą też być od podrażnienia od leków. Ja progesteron odstawiłam z początkiem 15 tcDziewczyny ponownie chce Was prosić o poradę. Strasznie się martwię. Dziś jest mój 10 dpt 3 dniowca. Od 7 dnia mam lekkie plamienia, które nie ustają. Czasami jest ich więcej, czasami mniej. Poszłam dziś na betę i progesteron. Beta wyszła 12, a progesteron 11. Przyjmuje 2x duphaston i 3 x lutinus. Dzwoniłam do lekarza. Mam wrażenie, ze mnie zbył... pewnie uznał, ze fiksuje... powiedział tylko tyle, ze plamienie się zdarza, progesteron jest ok. Kazał odstawić estrofem i Fragmin (zamiennik clexane). Tez odstawiałyscie leki tak szybko? Waszym zdaniem poziom proga jest ok? A beta na tym etapie? Oczywiście w czwartek robie badania ponownie, ale nie mogę przestać o tym myśleć...
Ja przed transferem nie miałam badanego progesteronuWitam Was dziewczyny, mam pytanie - dziś 3 dc , mój progesteron wynosi 1,21. Czy dobrze rozumiem że transfer będzie odwołany? Miała któras z Was taka sytuacje? Lekarz jeszcze nie odp i się martwię że nic z tego w tym miesiącu :/